Dating

#greseli dating #profil dating #dating #relatii #cuplu

5 greseli pe care nu trebuie sa le faci pe profilul tau de dating

Realizarea profilului pe un site de dating nu este materie la scoala. Poate tocmai de aceea multe persoane risca sa faca greseli majore cand vine vorba despre ceea ce posteaza pe conturile lor de pe astfel de site-uri.

 

Parte din ceea ce presupune felul in care se contureaza un profil o reprezinta ceea ce nu trebuie scris si spus aici. Asta daca vrei sa iti cresti sansele de a cunoaste pe cineva.

Nu te supraestima

Sunt o printesa. Imi place sa fiu tratata regeste. Cu aceste vorbe nu faci decat sa iti ratezi toate sansele. Oricat si-ar dori un barbat sa iti faca pe plac va sti ca niciodata nu va fi in stare sa multumeasca o mironosita, astfel ca batalia va fi ratata din start.

Nu spune lucruri generaliste

Atunci cand profilul tau seamana cu cel al altor cateva sute sau mii de persoane te pierzi in multime si nu mai iesi cu nimic in evidenta. De aceea, trebuie sa eviti sa spui despre tine lucruri mult prea generale, de genul: amuzanta, inteligenta, simpatica. Barbatii care te-ar putea cauta vor sa stie cu ce te diferentiezi de celelalte femei, dar si ce anume aveti in comun, astfel ca cel mai bine este sa vorbesti despre pasiunile reale pe care le ai.

Nu-ti spune povestea trista

Poate ca ai trecut printr-o despartire dureroasa sau printr-un divort, dar nu e cazul sa vii pe un site de dating si sa iti expui toata drama, eventual bifand si faptul ca nu iti cauti dragostea, ci doar alinarea. Nu te va cauta nimeni, ci vei risca sa fii trimisa la un psiholog pentru sedinte terapeutice.

Nu exagera cu cerintele

„Ma intereseaza sa cunosc un barbat inalt, cu ochii verzi, sa aiba o constitutie atletica, sa nu fumeze, sa nu consume alcool, sa aiba un serviciu stabil, sa nu fie divortat...” Poate ca asta iti doresti cu adevarat, dar daca vei fi atat de drastica in alegeri, vei reduce la minimum sansele de a cunoaste pe cineva compatibil. Chiar si un barbat divortat poate fi perechea ta perfecta, la fel cum si unul care fumeaza nu inseamna ca nu este un partener de nadejde.

Nu face greseli gramaticale

Incearca sa scrii cat mai corect cu putinta. Nimic nu iti distruge credibilitatea la fel cum o fac greselile gramaticale. O femeie care scrie incorect este catalogata drept inculta si delasatoare. Greselile iti strica reputatia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare