Cumpararea unei locuinte

#imbunatatiri casa # vanzare casa #amenajare casa #casa

Vrei sa vinzi casa? Ce imbunatatiri sa-i aduci inainte

Orice casa are nevoie sa fie bine intretinuta pentru a se mentine intr-o stare buna cat mai mult timp. Atunci cand incerci insa sa o vinzi, va trebui sa o faci sa arate cat mai bine! Chiar daca viitorul proprietar isi va dori sa mai faca mici modificari, cu siguranta nimeni nu isi doreste sa se apuce de reparatii serioase sau sa renoveze casa abia cumparata, din temelii. Inainte de a pune anunturile de vanzare pentru casa din care doresti sa te muti, iata ce imbunatatiri este recomandat sa ii aduci inainte.

Amenajeaza intrarea in casa

Prima impresie conteaza si ce alta zona din casa este prima cu care un potential client intra in contact, daca nu, chiar intrarea in locuinta pe care este interesat sa o achizitioneze. Cand vrei sa vinzi casa cat mai repede si mai usor, cauta sa impresionezi clientii inca din momentul in care ajung la usa. Nu este nevoie sa investeti foarte multi bani, insa este nevoie sa faci ceva incat sa le captezi interesul celor care ajung pana aici, fie ca este vorba de o zona de sedere afara sau o culoarea mai puternica in care sa vopsesti usa de la intrare. Trebuie doar sa tii cont ca totul sa se potrivesca cu stilul casei tale.

Reparatii obligatorii inainte de a vinde casa

In momentul in care un potential client vine sa vizioneze proprietatea in care stai, trebuie sa isi dea seama ca nu exista probleme ascunse si ca locuinta a fost bine intretinuta. Cu siguranta, nu iti doresti sa observi mici probleme care l-ar putea face sa se gandeasca, daca nu cumva exista si alte mai mari, dar care sunt bine ascunse acum. Acorda atentie chiar si celor mai mici detalii, fie ca este o pata veche de la inundatie pe tava sau o mica fisura in gresie, si remediaza absolut toate problemele inainte de a pune casa la vanzare. Doar asa poti sa o vinzi usor si la pretul corect.

Aranjeaza un punct de interes

Atunci cand vrei sa vinzi casa cu tot cu ce are in ea, adica mobilata si decorata complet, nu te complica foarte mult. Asigura-te insa ca in fiecare camera exista ceva care ii atrage atentia din primul moment celui interesat de proprietate, fie ca este vorba de un semineu, o piesa de mobilier sau un perete accent ori sistemul de iluminat. Fiecare detaliu poate influenta pozitiv decizia celui care doreste sa cumpere. Asigura-te ca aceste elemente de interes sunt in stare perfecta si nu ezita sa oferi cat mai multe detalii despre acestea, atunci cand un potential client vine sa iti vada casa.

Nu este nevoie sa investesti acum in lucruri scumpe, fie ca este vorba de pardoseala, dulapuri sau alte accesorii. Este important insa ca totul sa arate impecabil si in buna stare de functionare, astfel incat cel care cumpara casa sa se poata muta in ea din prima zi. Dar aceast lucru te va ajuta sa vinzi casa la un pret bun, orice nemultumire il va face pe cumparator sa incerce sa negocieze cat mai mult.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare