Cumpararea unei locuinte

#achizitionare apartamente # achizitionare casa #apartamente noi #casa

Tot mai multi romani se orienteaza catre achizitionarea unor apartamente noi. Afla de ce!

Cladirea si intemeierea unei familii e un pas important din viata oricarei persoana, iar in tandem cu aceasta realizare vine si alegerea unui spatiu in care cuvantul "acasa" e apreciat la adevarata sa semnificatie.

Cu toate acestea, achizitionarea unor apartamente nu este o practica noua, piata imobiliara din Romania fiind una foarte dinamica. Orientarea romanilor incepe sa incline catre calitate, rezistenta si apartamente cat mai spatioase. Toate aceste caracteristici se regasesc pe deplin in proiectele nou realizate in tara, in special daca analizam apartamente noi Brasov, Sibiu, Constanta sau alte orase mari.

Prin urmare, alegerea unui apartament nou aduce de la sine o serie de avantaje foarte evidente, mai ales facand o comparatie cu acele constructii ridicate in perioada ante-decembrista, aflate inca in procent mai ridicat ca numar si suprafata acoperita.

Unul dintre cele mai interesante si atractive proiecte imobiliare din ultima perioada s-a dovedit a fi Maurer Residence, ce prezinta o gama variata de tipuri de locuinte, pornind de la garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, pana la duplexuri sau chiar studiouri.

E o certitudine faptul ca fiecare familie poate avea anumite nevoi, spatiul trebuind sa fie ales in deplina conformitate cu acestea. Altfel spus, o familie numeroasa care are si copii cu siguranta ca are nevoie de conditii foarte bune pentru a co-exista si pentru a se dezvolta armonios.

Pornind de la aceste aspecte mentionate ceva mai sus, alegerea unui spatiu imobiliar nou ofera un numar ridicat de beneficii, din randul carora le vom mentiona pe cele mai importante. Sa vedem asadar care sunt acestea.

Locatia este atent aleasa

Daca in cazul spatiilor imobiliare vechi locatia nu a fost deloc un aspect prioritar si cantarit cu atentie, mai ales ca expansiunea demografica era abia la inceput, in momentul de fata se pune mare pret pe locul in care acestea sunt realizate.

Cu alte cuvinte, pentru noile generatii conteaza foarte mult sa se simta in deplina siguranta, sa aiba parte de o zona linistita, nu foarte aglomerata, iar in acelasi timp sa aiba un acces facil la toate punctele de interes (spatii comerciale, institutii, unitati de urgenta, etc.).

Ca de exemplu, daca tot am amintit de apartamente noi Brasov, una dintre cele mai cautate zone din acest moment este Tractorul, loc in care s-a si dezvoltat proiectul Maurer Residence, fiind o locatie ce indeplineste toate conditiile pentru un trai cat mai placut.

De altfel, puteti afla mai multe informatii despre aceasta locatie, asezarea ei si cate apartamente sunt puse la dispozitie direct de pe site-ul echipei Maurer Imobiliare – maurer-residence.ro.

Calitatea exceleaza

O alta importanta diferenta fata de apartamentele vechi este calitatea structurii, a materialelor folosite, respectiv conceptele noi ce s-au implementat din punct de vedere al compartimentarii, al designului si aspectului.

In acest fel, spatiul se imbina intr-un mod armonios cu eleganta si rafinamentul liniilor de design, rezultand in final un sentiment ce ofera caldura tuturor celor care trec pragul acestor constructii, fie proprietari, fie musafiri.

Achizitia e mult mai simpla

Un alt factor decisiv ce-i face pe romani sa incline catre apartamentele noi e faptul ca sunt foarte rentabile din punct de vedere financiar, iar achizitia lor se poate face prin mai multe feluri.

Cum anume? Ei bine, pe langa posibilitatea unei plate integrale a apartamentului ales, unii dezvoltatori imobiliari – printre care si proiectul Maurer Residence, ofera posibilitatea cumpararii spatiilor rezidentiale in rate, fie prin accesarea unui credit pentru Prima Casa.

Este evident ca lista de avantaje poate fi mult mai mare, printre care putem sa adaugam si faptul ca accesul cu masina este atent gandit, foarte facil, iar proprietarii au la dispozitie chiar si locuri de parcare special create, sunt amenajate spatii de joaca pentru copii, in apropiere se afla gradinite, scoli, dar si multe alte puncte de interes.

Asadar, alegerea intre un apartament vechi si unul nou nu este deloc una grea, cele mai recent construite fiind de departe varianta cea mai buna, fiind mai rezistente, mai spatioase, mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie, iar zonele sunt linistite, moderne, usor accesibile, alaturi de multe alte facilitati. Asta evident daca se alege un dezvoltator de renume, cum este chiar Maurer Imobiliare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea