Cumpararea unei locuinte

#inchiriere apartament regim hotelier #regim hotelier #inchiriere apartament

De ce tin cont oamenii cand cauta un apartament in regim hotelier

Apartamentele in regim hotelier sunt la mare cautare pentru turisti din intreaga lume, iar in contextul actual vor deveni o metoda de cazare mai sigura decat hotelurile si pensiunile. Daca planuiesti sa oferi spre inchiriere un apartament sau o garsoniera, tine cont de cateva aspecte importante care pot influenta parerile viitorilor oaspeti. De la felul in care prezinti locuinta pe site-urile de specialitate si pana la serviciile pe care le pui la dispozitie, iata care sunt cateva dintre acestea:

 

Mobilier functional si confortabil

In primul rand, canapelele si fotoliile sunt necesare intr-un spatiu care poate gazdui mai multe persoane. Daca vrei sa oferi varietate si sa te asiguri ca oaspetii vor fi multumiti, alege din oferta de canapele extensibile cele mai incapatoare si confortabile optiuni. Sufrageria trebuie sa ofere suficiente optiuni pentru odihna si relaxare in cazul unui apartament inchiriat in regim hotelier. Oamenii care cauta astfel de locatii isi doresc sa profite de flexibilitatea si functionalitatea unui spatiu, dar mai ales sa se simta ca acasa.

O zona dedicata muncii remote

O zona special amenajata ca birou este un mare atu in aceasta perioada. Multi dintre cei care calatoresc muncesc de la distanta sau trebuie sa fie disponibili in cazul in care sefii sau angajatii au nevoie de ei. Instaleaza un mic birou intr-un colt al sufrageriei sau pune la dispozitie o masa si un scaun confortabil, de la care consideri ca se poate munci cateva ore pe zi. Vei reusi sa atragi mai multi oaspeti care isi doresc sa dispuna de un spatiu pentru relaxare, dar si pentru munca, in plimbarile lor prin tara. De asemenea, vei atrage atentia si turistilor din afara tarii sau a celor care calatoresc in scop de business si au nevoie de un spatiu in care sa-si poata pregati materialele pentru sedinte si intalniri de afaceri.

Self check-in

O caracteristica ce atrage oaspetii spre apartamentul tau poate fi si posibilitatea de self check-in. Acesta presupune accesul in cladire si apartament fara o intalnire in prealabil. Oaspetii trebuie sa primeasca un cod pentru a deschide cutia in care se afla cheia si sa fie informati cu privire la toti pasii pe care trebuie sa-i faca pentru a intra in locuinta fara probleme. Acestia pot fi atrasi de usurinta si flexibilitatea pe care un self check-in le implica, mai ales in aceasta perioada in care distantarea sociala este esentiala. Mai mult decat atat, posibilitatea de a face check-in la orice ora din zi ii ajuta pe oaspetii tai sa-si faca un program cat mai relaxat si sa nu simta presiune in ceea ce priveste orele la care trebuie sa ajunga la locatie.

Fotografii clare

Unul dintre aspectele negative cu care se confrunta cei care se cazeaza des in apartamente in regim hotelier este prezentarea falsa a spatiului. Fotografiile pe care le faci pentru site-urile de specialitate trebuie sa fie cat mai sincere si trebuie sa eviti manipularea acestora. Apartamentul tau nu trebuie sa arate prea frumos ca sa fie adevarat, ci chiar sa ofere aceasta experienta oaspetilor tai. Daca incerci sa ascunzi anumite defecte sau sa faci spatiul sa para mai mare, te vei confrunta cu review-uri negative si micul tau business va avea de suferit. Fa locuinta sa arate perfect si foloseste cele mai simple, dar de efect fotografii, cu multa lumina naturala si atentie la detalii.

Inchirierea unui apartament in regim hotelier iti poate aduce un venit in plus, dar trebuie sa acorzi atentie felului in care acesta arata, dar si ce poti pune la dispozitia oaspetilor tai. Pune pe primul loc ceea ce oamenii considera acasa si gandeste-te la ce ti-ar placea si tie sa descoperi intr-un astfel de loc.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea