Cumpararea unei locuinte

#alegere locuinta # alegere casa #cumparare apartament #casa

Ce aspecte sa iei in calcul atunci cand cauti o locuinta

Alegerea unui apartament in care sa te muti presupune sa faci inainte o mica radiologie a pietei. Trebuie sa stii care sunt nevoile pe care vrei sa le acoperi cumparandu-ti respectiva locuinta, sa-ti stabileste un buget si o mod de a intra in posesia resurselor financiare, dar pe langa toate aceaste mai sunt si alte aspecte pe care sa le iei in calcul cand achizitionezi un apartament.

Cat de mare este suprafata apartamentului?

iti doresti un apartament mic pentru ca esti de parere ca deocamandata este suficient pentru nevoile tale? Ar fi mai bine sa gandesti in perspectiva, mai ales ca achizitionarea unei locuinte este si un pas important in viata oricui, iar investitia este pe masura. Cel mai bine ar fi sa iti cumperi un apartament spatios, in care sa te bucuri de confort si care sa poata fi destul de incapator in cazul in care familia se va mari.

Pentru ca bugetul este intr-adevar un impediment care sa te determine sa alegi o casa de dimensiuni mai reduse, in defavoarea uneia mai mari, Nuscocitta a creat oferte speciale la apartamentele cu trei camere si solutii de finantare a unei astfel de achizitii. Complexul din zona Pantelimon ofera toate facilitatile unor locuinte moderne.

Apartamentele spatioase au mai multe avantaje. in primul rand, fiecare membru al familiei poate avea propriul sau loc unde sa-si petreaca timpul citind, dormind sau oricum isi doreste. Apoi, pentru familiile numeroase, un apartament mare este absolut necesar iar principiul este unul simplu: cu cat sunt mai multi membri intr-o familie, cu atat va fi nevoie de mai mult spatiu, atat pentru ei, cat si destinat depozitarii obiectelor lor personale.

Utilarea locuintei

Daca nu optezi pentru cumpararea unui apartament nou, atunci in cazul celor care au avut deja si alti proprietari trebuie sa fii atent la si mai multe detalii. In primul rand, asigura-te ca este dotat cel putin cu utilitatile de baza, cum ar fi caldura si apa calda, cablu TV si chiar internet. Verifica de asemenea ca toate instalatiile sa fie in regula, pentru ca siguranta este un criteriu major oricand, dar mai ales cand alegi o locuinta pentru tine si familie. Daca instalatia termica este uzata si nu mai functioneaza in mod corespunzator, centralele electrice Berluni pot rezolva aceasta necesitate.

Mobilierul este cel care scade sau creste pretul unui apartament, asa ca, daca apartamentul nu este tocmai amenajat dupa gustul tau, cel mai bine ar fi sa iti faci mobila asa cum iti place. Mobila de pe Vreaumobila.ro este realizata la comanda, conform cerintelor tale, pentru a avea o casa mobilata intr-un stil original si personalizat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului