Cumpararea unei locuinte

#criterii cheie # apartament bucuresti #bucuresti

5 criterii cheie pe care trebuie sa le bifeze un apartament de 4 camere ce merita cumparat in Bucuresti

Cauti apartamente noi cu 4 camere in Bucuresti, insa nu stii exact ce sa alegi? Exista o multime de oferte pe piata imobiliara in acest moment, in diferite zone ale capitalei, pentru o varietate de bugete si preferinte.

Insa noi iti recomandam sa tii cont de aceste 5 criterii cheie in alegerea ta, daca iti doresti sa iei cea mai buna decizie.

Compartimentare inteligenta

Pentru a te putea bucura de apartamentul tau, ideal ar fi sa alegi un imobil spatios, bine organizat si compartimentat. Multi proprietari sunt dezamagiti atunci cand descopera ca holul le ocupa mult prea mult din apartament, ca balconul este fie prea mic, fie inutil de mare, in detrimentul altor camere, sau ca anumite spatii nu pot fi folosite deloc, nici macar pentru depozitare. Aici intervine planificarea unui dezvoltator care pune accentul pe confortul locatarilor si alege sa optimizeze spatiul cat mai inteligent, indiferent de suprafata acestuia.

De asemenea, in functie de necesitatile tale, s-ar putea sa-ti doresti un anumit tip de compartimentare care sa-ti permita sa imbini odihna, munca si relaxarea in acelasi apartament. Acum multi dintre noi lucram remote, deci amenajarea unui birou in casa este un must-have. Iar familiile cu copii au nevoie de spatii de joaca si camere dedicate pentru cei mici. Prin urmare, compartimentarea apartamentului trebuie sa se sincronizeze cu nevoile tale.

Renovari sau modificari ale spatiului inainte de mutare

Pentru a transforma orice apartament in ”acasa”, cu siguranta vei dori sa-ti pui amprenta in ceea ce priveste decoratiunile si amenajarea interioara, pentru a obtine un spatiu calduros si primitor. In cazul achizitiei unui apartament vechi, aceasta se traduce, insa, in necesitatea efectuarii a numeroase reparatii, renovari, pentru schimbarea instalatiilor sau izolarea apartamentului...ceea ce pe langa costurile extra, implica si timp valoros investit si amanarea datei finale de mutare in apartament.

Daca nu iti doresti acest stres si preferi sa achizitionezi apartamente de vanzare cu 4 camere care sunt deja bine puse la punct, iti recomandam sa cumperi direct de la dezvoltatorul imobiliar si sa eviti apartamentele situate in blocuri vechi.

Astfel vei avea parte de o multime de avantaje. Poti colabora cu dezvoltatorul pentru a-ti personaliza apartamentul dupa bunul tau plac, in limita posibilitatilor de personalizare oferite de dezvoltator, astfel incat interventiile ulterioare sa fie minime, ceea ce iti reduce cu mult costurile. In plus, in cazul apartamentelor in blocuri noi, de multe ori ai parte de cele mai moderne dotari si facilitati, ceea ce te va ajuta sa economisesti timp si bani si pe termen lung.

Dotari si facilitati in interiorul apartamentului

Cand vizionezi apartamente cu 4 camere in Bucuresti, tine cont de dotarile pe care le ofera fiecare in parte, de calitatea materialelor de constructie, precum si de finisajele utilizate. De la parchet pana la vopseaua lavabila, feronerie, ceramica aleasa in bai, oglinzi, dulapuri sau alte piese de mobilier, toate aceste detalii pot face diferenta dintre casa visurilor tale si un apartament standard.

Daca iti doresti un camin luminos, spatios si aerisit, vei fi atent la dispunerea ferestrelor si inaltimea lor. Daca abordarea eco-friendly este importanta pentru tine, vei alege apartamente cu o inalta eficienta energetica. Iar pentru un confort sporit, iti vei dori solutii moderne de incalzire si iluminare a apartamentului. Astfel, e bine sa fii atent la toate aceste aspecte inainte de a face o achizitie.

Proximitate fata de mijloacele de transport in comun

Daca locuiesti in Bucuresti, stii cat de important este sa ai conexiune buna spre toate zonele de interes ale capitalei, daca nu vrei sa pierzi timp valoros in trafic. Astfel, in cautarea ta de apartamente de vanzare 4 camere in blocuri noi in Bucuresti, sa tii cont si de zona in care se afla.

Pentru un stil de viata modern, cosmopolit, iti sugeram sa alegi cartiere sigure si bine cotate, unde se afla numeroase ansambluri rezidentiale noi. Spre exemplu, complexul Vivenda Residencias se afla in zona Titan, aproape de Stadionul National, Mega Mall, Parcul IOR si multe alte repere importante ale sectorului 2.

Aici te vei putea bucura de verdeata, liniste, intimitate si conditii excelente pentru locuire, la cativa pasi de statia de metrou Costin Georgian si de numeroase statii de autobuz si tramvai. In plus, cu masina vei putea ajunge in centrul Bucurestiului in doar cateva minute.

Toate facilitatile necesare pentru un nivel de trai ridicat

 Pe langa aspectele de mai sus, absolut esentiale pentruun apartament intr-un complex rezidential nou ce merita cumparat (spatiu, compartimentare, zona etc.), e important sa tii cont si de stilul tau de viata si de valorile pe care le ai. Daca iti doresti sa convietuiesti in pace cu vecinii, sa te bucuri de intimitate si liniste, sau pur si simplu sa ai parte de un mediu calm, reconfortant, in care sa te intorci cu drag in fiecare zi dupa munca, poti opta pentru apartamente in complexe rezidentiale noi de calitate si consolidate, cum este complexul Vivenda Residencias.

Cu totii avem nevoie de miscare, aer curat, socializare, siguranta si sentimentul de apartenenta la o comunitate. Toate aceste aspecte contribuie la fericirea noastra si la confortul nostru psihic, iar daca locuinta pe care o alegem ne faciliteaza accesul la ele, ne putem considera norocosi.

In complexul de blocuri noi Vivenda Residencias Bucuresti locuiesc peste 800 de familii multumite, care se bucura de un stil de viata modern si descopera zi de zi beneficiile de a locui intr-o astfel de comunitate. Te invitam sa descoperi apartamentele noastre si sa te alaturi comunitatii Vivenda!

FOTO: hercesa.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului