Cum sa...

#cum sa scoti pete #sfaturi utile #pete #zahar #cum sa

Zaharul, bun in casa! Iata ce pete poti scoate cu ajutorul lui

Zaharul este un aliment care poate fi gasit in orice casa. Dar are mai multe forme de utilizare decat v-ati fi asteptat. Iata cum il puteti folosi pentru a curata casa, in cazul in care ati crezut ca este doar pentru ceai.

Pastrati biscuitii proaspeti

Biscuitii pot fi pastrati mai mult daca sunt depozitati intr-un borcan cu cuburi de zahar. Zaharul absoarbe umiditatea si previne aparitia mucegaiului. Puteti folosi acelasi truc in cazul painii sau al prajiturilor.

Luati-va la revedere de la petele de iarba

Vremea frumoasa va indeamna sa mergeti la un picnic, dar petele de iarba pe haine va pot da adevarate dureri de cap. Puteti sa scapati rapid de ele cu zahar. Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati o ceasca de zahar cu putina apa pana cand obtineti o pasta groasa. Apoi frecati hainele cu aceasta pasta si lasati-o sa actioneze timp de o ora. Apoi spalati hainele in mod normal.

Curatati filtrul si indepartati mirosul de cafea

Zaharul absoarbe mirosurile neplacute si umiditatea, impiedicand astfel formarea mucegaiului. Filtrele de cafea pot fi curatate cu acest aliment banal. In mod normal, spalati filtrul de cafea, stergeti-l cu o carpa si adaugati o jumatate de ceasca de zahar in filtru. Lasati-l timp de o jumatate de ora pentru a absorbi mirosurile apoi indepartati-l. Repetati aceasta procedura o data pe saptamana si veti observa ca lichiorul magic care va trezeste in fiecare dimineata va avea un gust mult mai bun.

Sursa imagini: Pixabay.com, Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea