Cum sa...

#depozitare obiecte mici #sfaturi practice #zugravit

Unde poti depozita obiectele mici cand zugravesti?

Fiecare dintre noi ne zugravim locuinta odata la un anumit interval de timp, asa ca trebuie sa gasim cele mai bune solutii pentru a depozita lucrurile in momentul zugravirii.

 

A zugravi insa poate insemna foarte mult stres pentru ca toate lucrurile trebuiesc adunate din interiorul incaperilor, obiectele de mobilier trebuiesc mutate fie in mijlocul camerei pentru a putea fi zugraviti peretii, fie trebuiesc mutate in alte incaperi.

La fel stau lucrurile si in ceea ce priveste obiectele din incapere, care trebuiesc mutate cel mai probabil in alta incapere a locuintei, pentru a se economisi spatiu, spatiu care va fi util pentru mutatul obiectelor de mobilier.

In momentul in care discutam de exemplu despre cestile de cafea, despre pahare, despre bibelouri sau despre alte produse de aceleasi dimensiuni, atunci cu siguranta acestea pot sa fie depozitate in mai multe cutii plastic.

Cutiile din plastic pot sa fie de dimensiuni mai mari sau de dimensiuni mai mici, astfel ca unele sunt mai incapatoare in timp ce altele sunt mai putin incapatoare, insa toate cutiile din plastic sunt foarte utile in momentul zugravirii locuintei.

Despre cutiile din plastic incarcate cu tot felul de produse, trebuie mentionat faptul ca se pot transporta cu usurinta in alta incapere a locuintei, iar in cutiile respective obiectele pot sta fara a se spage.

Ei bine, acestea sunt obiectele care se vor pune prima data in cutie pentru ca obiectele de mobilier sa fie mai usoare si pentru a se putea muta usor pentru a se obtine spatiul necesar pentru zugravirea peretilor.

Trebuie mentionat insa faptul ca si dulapurile pline cu haine trebuiesc eliberate pentru ca obiectele de mobilier sa poata sa fie mutate mai usor in mijlocul incaperii sau dintr-un colt in altul.

Tot cutiile din plastic de dimensiuni mari pot sa fie utile si in aceasta situatie, pentru ca intr-o cutie se pot depozita fara probleme sosetele, in timp ce alta cutie poate sa depoziteze fara probleme lenjeria intima.

Alte cutii pot sa fie folosite pentru depozitarea tricourilor sau pentru depozitarea maiourilor, iar aceste cutii cu siguranta nu vor fi grele si vor fi usor de transportat dintr-o incapere in alta. Plus de asta, tricourile sau maiourile care sunt asezate in astfel de cutii daca sunt impaturate bine, nu se sifoneaza.

Atunci cand discutam insa despre gecile groase sau despre incaltaminte lucrurile se schimba putin, pentru ca acestea nu mai pot sa fie depozitate in cutii din plastic.

In aceasta situatie, sacii menajeri pot sa reprezinte cea mai buna solutie pentru depozitarea articolor de imbracaminte groase, sau pentru depozitarea incaltamintei.

Ei bine, dupa cum se poate observa, cutiile din plastic pot sa fie ideale pentru cei care au de gand sa isi zugraveasca locuinta, dat fiind faptul ca in interiorul acestora se pot depozita fara probleme tot felul de obiecte, de la pahare, cesti de cafea si bibelouri, pana la sosete si lenjerie intima.

Ce conteaza si mai mult insa, este faptul ca dupa ce se termina zugravirea locuintei iar obiectele din cutii sunt asezate la locul lor, cutiile pot sa fie folosite si in alte scopuri, pentru a depozita alte produse.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului