Cum sa...

# vestiar metalic #vestiar

Un vestiar metalic se poate monta inclusiv acasa! Iata in ce spatiu este cel mai folositor!

Vrei sa beneficiezi de avantajele unui vestiar metalic inclusiv acasa? Lucrezi intr-un domeniu in care ai nevoie de un mobilier special pentru depozitarea echipamentelor de lucru? In acest caz, caracteristicile acestui produs te vor ajuta sa iti organizezi ca la carte toate cele necesare.

 

Dimensiunile ofertante il fac usor de integrat in orice spatiu, fara a crea probleme. Ii poti gasi un loc potrivit pe hol, pe balcon, terasa, la intrarea in casa, in atelierul din preajma casei sau in birou. Daca in cadrul locuintei iti desfasori anumite activitati antreprenoriale, acest mobilier va fi perfect pentru tine.

Birouri si incaperi rezervate activitatilor profesionale

Un vestiar metalic este deosebit de versatil. Il poti folosi atat pentru depozitarea hainelor de schimb, cat si pentru a aseza la loc sigur anumite echipamente cu care lucrezi in mod constant sau ocazional. Esti pasionat de fotografie si ti-ai creat un mic studio chiar la tine acasa? Minunat! Ce ar fi sa asezi intr-un singur loc toate tinutele folosite in sedintele foto, umbrelutele, camerele si obiectivele, trusele de machiaj si orice alt articol intrebuintat?

Ai un atelier de pictura? Vopselele au atins fiecare bucatica de material imbracat si nu stii unde sa depozitezi hainele de lucru? Un vestiar montat in atelierul tau te-ar scuti de stresul ca ti-ai putea murdari accidental tinutele de strada. Compartimentarea practica si peretele despartitor pentru separarea articolelor textile curate de cele folosite iti vor fi de un real ajutor. De asemenea, politele dispun de un spatiu generos pentru sistematizarea pensoanelor, culorilor, vopselelor, panzelor, ramelor si a altor ustensile aferente.

Configuratii compatibile cu diverse spatii

Modelele de pe piata se pot remarca in diverse configuratii, precum: cele cu 1, 2 sau 3 usi, simple sau cu perete interior despartitor si cele cusetate cu 2, 4, 6 sau 8 usi. Daca esti in cautarea unui vestiar metalic de cea mai buna calitate, producatorii te intampina cu cea mai diversificata oferta.

In functie de locul in care urmeaza sa fie depozitate, dar si de bugetul disponibil, poti achizitiona vestiare gri sau personalizate in culorile dorite. Posibilitatea de a opta pentru a anumita culoare din gama rosu, galben, albastru, verde, portocaliu sau gri te ajuta si la armonizarea vestiarului cu celelalte piese de mobilier din spatiul in care vrei sa-l amplasezi.

Fiind vorba despre ambientul de acasa, echilibrul dintre culori si forme este foarte important pentru a oferi o stare de bine. Tocmai din acest considerent, producatorii s-au gandit sa largeasca plaja cromatica, pentru a putea achizitiona un vestiar metalic robust, rezistent, dar si cu un aspect modern si prietenos.

Balcon, terase, holuri

Un alt loc potrivit pentru acest mobilier poate fi si balconul. Toate halatele de lucru, casca de protectie, cizmele, manusile si mastile pot fi organizate ca la carte intr-un vestiar. Daca esti pasionat de motociclism si ai nevoie de un spatiu in care sa iti sistematizezi toate accesoriile, echipamentele de protectie si ustensilele folosite, vestiarul e o idee magnifica. Colectia de casti moto, gecile, protectiile detasabile, pantalonii, salopetele si manusile isi vor gasi locul perfect in interiorul acestui mobilier.

Un vestiar metalic poate fi utilizat in numeroase moduri, in functie de imaginatia fiecaruia. Indiferent de situatie, articolele depozitate vor fi ordonate si in siguranta.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea