Cum sa...

#magazin specializat impotriva daunatorilor #impotriva daunatorilor

Un magazin specializat în produse și aparate moderne împotriva dăunătorilor!

Nu trebuie să vă îngrijoreze prezența dăunătorilor în casa dumneavoastră. Există foarte multe produse și aparate moderne care vă pot ajuta să îi îndepărtați în mod eficient fără un efort mult prea mare.

Magazinul online Impotrivadaunatorilor.ro este unul din magazinele care vă pot fi de un real folos în astfel de situații critice.

Avantajele colaborării cu acest magazin specializat

Este foarte important să rețineți faptul că oferta de produse și aparate speciale a acestui magazin este pentru toate tipurile de dăunători: anti șoareci și șobolani, anti muște și țânțari, anti gândaci, anti albine și viespi, anti păsări, anti câini și pisici, anti jderi, anti furnici, anti purici anti cârtițe, anti molii, anti păianjeni, anti lilieci, anti melci, anti acarieni, etc. Indiferent de dăunătorii pe care îi aveți, aici veți găsi nu numai un singur produs ci o multitudine de soluții de actualitate.

Al doilea avantaj de luat în seamă este faptul că toate aparatele și produsele sunt de actualitate și moderne. De asemenea, persoanele care decid să comande produse cu ajutorul acestui magazin, vor beneficia de servicii gratuite de transport pentru comenzi mai mari de 300 de lei.

Aparate împotriva șoarecilor pe bază de ultrasunete

Sunt din ce în ce mai folosite deoarece sunt foarte simplu de utilizat, nu sunt toxice și nu dăunează sănătății animalelor de casă sau sănătății oamenilor. De asemenea, nu trebuie să vă îngrijoreze deloc faptul că ele emit anumite categorii de ultrasunete. Acestea nu vor interfera cu sisteme complexe de alarmă, cu sistemele de semnalizare a focului sau a fumului, cu stimulatoarele cardiace, cu aparatele auditive sau cu orice tip de aparatură electronică. Sunt absolut lipsite de periculozitate, inclusiv față de plante. Ele sunt eficiente doar pentru șoareci, insecte și alte tipuri de rozătoare care uneori .... ne fac zilele grele.

Din categoria aparatelor cu ultrasunete pentru soareci vă recomandăm pe cele portabile, în primul rând.

Animal Repeller Mobile 78480 portabil, antișoareci, antijderi, antișobolani

Acest model de aparat emite sunete de înaltă frecvență la intervale de 5 secunde (45 de secunde pauză). Sunt sunete abia perceptibile pentru urechea umană care reușesc cu succes să țină la distanță rozătoarele de încăperile sau vehiculele noastre. Acest sistem de funcționare practic, împiedică rozătoarele să se obișnuiască cu undele emise de aparat. Nu are nevoie de o sursă de curent electric, deoarece este portabil. În funcție de tipul bateriilor, poate funcționa foarte bine chiar și 8 luni de zile. Poate fi montat și în mașini sau tractoare, pentru  preveni ca rozătoarele să roadă cablurile sau alte părți componente ale mașinilor.

Deoarece funcționează pe bază de baterii, acesta poate fi instalat și în încăperile unde nu există o priză instalată deja. Este un avantaj foarte important!

De asemenea, merită atenția dumneavoastră și aparatul Isotronic XL 800, Isotronic Mouse & Rat Free Mobile, precum și cel de tip Dual Power 60 m2.

Toate fac parte din aceeași categorie de aparate portabile cu ultrasunete pentru îndepărtarea șoarecilor, a șobolanilor sau a altor tipuri de rozătoare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului