Cum sa...

#curatenie #curatenie rapida #produse curatenie #aspirator performant

Trucuri pentru o curatenie super-rapida in casa

Ai fost anuntata pe ultima suta de metri ca familia sau prietenii vin in vizita la tine, iar casa ta este in dezordine totala? Cel mai important este sa nu te impacientezi, ci sa iei lucrurile treptat. Iata cateva trucuri care te pot ajuta sa faci curatenie intr-un timp-record in intreaga casa.

1. Pastreaza toate produsele de curatenie intr-un loc

Daca nu vrei sa mai pierzi timp atunci cand faci curatenie, tine intr-o galeata toate produsele de curatat de care ai nevoie. Astfel nu vei mai alerga din debara in debara sa cauti stergatorul de geamuri sau alte produse. Asaza-le mai bine ordonat, pe categorii, intr-o galeata mare.

2. Achizitioneaza-ti un aspirator performant

Ia-ti la revedere de la banala si vechea matura. Pe piata au aparut numeroase aparate care iti pot face munca si viata mult mai usoara. Achizitioneaza-ti un aspirator ultraperformant, care spala si curata rapid orice tip de suprafata.

3. Sari peste lucrurile marunte

Nimeni nu va sta sa analizeze fiecare lucru pe care il ai in casa, asa ca nu te agita sa cureti toate bibelourile sau alte decoratiuni mici pe care le ai in casa. Pentru a nu atrage atentia asupra lor, incearca sa le raspandesti prin toata camera sau in toata casa.

4. Invinge dezordinea

Vrei sa cureti cat mai rapid casa? Atunci este nevoie ca fiecare membru al familiei sa detina un loc pentru a-si tine lucrurile personale. Cosuri, pungi sau dulapuri micute trebuie sa le ai mereu la indemna in cazul in care ar putea aparea musafiri nepoftiti. De asemenea, fa o regula in casa, ca fiecare membru sa isi aseze lucrurile pe care le-a folosit pe timpul zilei in cos sau in camera sa si nu sa le lasa imprastiate prin casa.

5. Concentreaza-te

Daca vrei sa faci cat mai rapid curatenie in casa, concentreaza-te doar pe acest aspect. Lasa telefonul mobil de o parte si da-ti drumul doar la televizor sau la muzica. Multitaskingul te poate face sa pierzi timp in general, nu doar la curatenie. Asadar, renunta la orice alte activitati atunci cand te apuci sa faci curatenie.

Sursa foto: bhg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea