Cum sa...

#gargarite bucatarie #gargarite

Trucul simplu care te ajuta sa scapi rapid de gargaritele din bucatarie

Te confrunti cu gargarite in bucatarie? Ele apar adesea in camara, motiv pentru care iti doresti sa scapi rapid de ele cu orice pret. Mai intai de toate, ca sa previi aparitia lor, curata periodic dulapurile din bucatarie si camara deoarece insectele pot depune mai multe oua pe zi timp de mai multe luni.



Daca deja ai aceasta problema si nu stii cum sa scapi de ea, afla de mai jos o solutie rapida. Gargaritele nu sunt periculoase pentru oameni, insa prezenta lor in casa poate atrage aparitia altor daunatori, motiv pentru care trebuie eliminate rapid.

Chiar daca in comert exista multe substante care promit eliminarea gargaritelor, gospodinele prefera sa foloseasca trucuri mai simple. De cele mai multe ori aceste insecte apar intr-un mediu umed, cum este dulapul de langa chiuveta. Tot ce ai de facut este sa pui pungile cu orez, faina sau cereale (lucruri cu care gargaritele se hranesc) in congelator pentru cel putin doua zile. Astfel, produsele vor fi protejate de daunatori datorita temperaturii scazute.

Totodata, poti folosi  frunze de dafin, catei de usturoi, piper negru si crengute de rozmarin. Aceste produse naturale sperie gargaritele datorita mirosului lor puternic.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea