Cum sa...

#pete negre #sosete #lamai

Trucul cu lamaie pentru indepartarea petelor negre de pe sosetele albe

Unele persoane prefera sa poarte lenjerie de culoare deschisa, dar adevarata problema vine atunci cand vine vorba de spalare. De aceea, va vom oferi cateva sfaturi de curatenie casnica pentru a indeparta petele negre de pe sosetele albe.

 

Iti vom spune cum sa indepartezi petele negre de pe ciorapii albi fara sa te chinui prea mult sau sa folosesti prea multe produse care ar putea sfarsi prin a-ti deteriora lenjeria intima sau chiar prin a lasa acele mici gauri enervante.

Inainte de a trece la truc, este important sa tineti cont de anumite considerente pentru o spalare corecta. In primul rand, trebuie sa intorci hainele pe dos si sa le separi pe culori.

Daca doriti ca hainele sa fie la fel de curate ca si cum ar fi noi, va recomandam sa urmati aceste recomandari de spalare:

Ar trebui sa inmuiati hainele in detergent pentru ca murdaria sa inceapa sa se indeparteze, astfel incat acestea sa aiba culoarea pe care o aveau cand le-ati cumparat.

Se incalzeste putina cu apa, de preferinta apa calduta, nu mai mult de 30 de grade Celsius.

Inmuiati sosetele albe intr-un vas cu apa si adaugati sapun sau detergent.

Scoateti ciorapii din apa dupa o jumatate de ora de inmuiere.

Apoi, adaugati in vas o cana de suc de lamaie si trei linguri de bicarbonat de sodiu si lasati-le la inmuiat doua ore. Se spala ca de obicei si se pun la uscat.

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului