Cum sa...

#bar #mobila #leagan #paleti #Cum sa... #canapea din paleti #mobila paleti

Transforma paletii in piese unice de mobilier. Iata 10 idei geniale!

Masute de cafea, fotolii, canapele sau mobilier de gradina ori biblioteci. Ti-ar veni sa crezi ca toate acestea pot lua nastere din banalii paleti, adica din scandurile folosite pentru transportul marfurilor? Daca vrei sa iti decorezi casa cu bani putini, aceasta este solutia!
 
 

Masa pentru living

Cu o tusa de vopsea sau pur si simplu natur, din lemnul brut al paletilor poate iesi o masuta excelenta pentru living. Practic, aceasta moda a mobilierului din paleti a inceput in tarile nordice si, in ultima vreme, si romanii au inceput sa o aprecieze.


Platforma pentru pat

Dormitorul unui student, care se stie, are mereu un buget restrans, poate fi mobilat simplu si rapid cu ajutorul paletilor. Acestia pot deveni suport pentru saltea, cu alte cuvinte, un pat improvizat.

 

Biblioteca

 

Paletii pot fi la fel de bine transformati in rafturi. Ai nevoie de cateva dibluri cu care sa ii fixezi in perete si ai gasit rapid loc pentru carti sau CD-uri.

Raft de bucatarie



Iar daca pe paletii din lemn stau bine cartile, de ce n-ar sta si borcanele cu condimente pentru gatit?Probabil ca nu vei mai avea nevoie decat de alte doua-trei scanduri, si rafturile sunt gata de montat.

Pat pentru pisici



Pisica ta va toarce de minune intr-un pat facut din scanduri de paleti si o perna moale.

 

Rafturi pentru flori



Si nici florile nu vor avea nimic impotriva daca vei folosi paletii pe post de suport pentru ghivece.

 

Masa de terasa

Din cateva bucati de lemn pot iesi obiecte frumoase cu aspect rustic perfecte pentru exterior. Cum ar fi aceasta masuta de terasa din lemn realizata din doua randuri de paleti suprapusi si inaltati prin distantiere tot din lemn. Poate "functiona" ca o masuta de cafea sau chiar pentru gustari atunci cand stai pe terasa cu prietenii.


Canapea exterioara



Iar unde e o masa din lemn, de ce ar lipsi si o canapea confortabila. Pretul uneia realizate din paleti este de cel putin 10 ori mai mic decat in cazul celei clasice. Si poti iesi si mai ieftin daca o mesteresti singur.

Bar



Uneste doi paleti si asaza-i in picioare. Deasupra, fixeaza o scandura mai lata si ai obtinut un bar simplu.

 

Leagan


Cu putina imaginatie si indemanare, scandurile pot fi unite intre ele cu sfoara sau sarma groasa si ai obtinut rapid si ieftin cel mai confortabil leagan cu putinta.

Sursa foto: homedit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea