Cum sa...

#lenjerii de pat # lenjerii #pat

Top 4 cele mai bune lenjerii de pat pentru casa ta

De cele mai multe ori incercam sa cautam lenjerii de pat care sa intruneasca toate caracteristicile de care avem nevoie: sa fie rezistente, sa aiba un aspect placut, sa fie confortabile, sa ne ofere relaxare deplina si sa se intretina usor.

 

Bumbacul este unul dintre putinele materiale 100% naturale si se afla printre cele mai recomandate si folosite materiale in realizarea lenjeriilor de pat. Acesta aduce o multime de beneficii corpului, permite pielii sa respire si este extrem de placut la atingere.

Pentru ca intotdeauna avem nevoie de lenjerii de pat, astazi iti vom prezenta un top 4 cele mai bune dintre ele.

Bumbacul este materialul pe care orice om si-l doreste si nu e de mirare de ce. Acesta este foarte rezistent si are o durata lunga de viata, dar si extrem de versatil, putand fi folosit atat vara cand noptile sunt calduroase, cat si iarna, datorita proprietatilor sale de a mentine caldura corpului.

Lenjeriile de pat din bumbac se intretin foarte usor, se spala la temperaturi de 40 de grade Celsius si nu are nevoie de un proces indelungat de uscare.

Lenjerii de pat din Bumbac Ranforce

Multi nu stiu care este diferenta dintre bumbac si bumbac ranforce, iar confuzia aceasta este foarte intalnita atunci cand mergi la cumparaturi. Bumbacul ranforce este tot bumbac 100%, insa asupra lui au fost aplicate anumite tratamente pentru a-l face mai rezistent si mai placut la atingere. Lenjeriile de pat confectionate din bumbac ranforce sunt recomandate mai ales pentru iarna, atunci cand temperaturile sunt scazute, deoarece lenjeria are puterea de a izola cat mai bine caldura.

Lenjeriile de pat din Bumbac Satinat

Lenjeriile de pat din bumbac satinat sunt printre cele mai cautate din gama lor. Bumbacul satinat este o combinatie intre bumbac si satin, ideala pentru foarte multi dintre noi. Textura este cea mai importanta caracteristica a lor, dar si lucrul care-I atrage pe cumparatori. Aceste lenjerii sunt foarte rezistente si ofera un grad de confort ridicat.

Lenjerii de pat din bumbac Damasc

Sigur ai dormit in astfel de lenjerie atunci cand ai innoptat la hoteluri. Acestea sunt realizate din bumbac pur, ce are o textura putin diferita. Modelul lor este minimalist si textura moale, facandu-le astfel ideale pentru hoteluri si pensiuni. Pe langa calitate, lenjeriile de pat din bumbac Ranforce ofera si un confort sporit.

Daca vrei sa descoperi produse de cea mai buna calitate te asteptam pe CNC home.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare