Cum sa...

#video tricotat #lectie tricotat #patura tricoatata #patura

Toamna asta incalzeste-te cu o patura facuta de tine! Lectia VIDEO de la A la Z

Un om intelept a spus: “Da-i unui om un peste si il hranesti pentru o zi, dar invata-l sa pescuiasca si l-ai ajutat toata viata.” Ei bine, proiectul pe care vi-l propunem azi este ceva nou pentru tinerele generatii, dar bunicile si strabunicile noastre obisnuiau sa faca asta zilnic, in special, in anotimpurile reci.


Obisnuiau sa se trezeasca cu noaptea-n cap si sa lucreze la lumina lampii cu gaz, tricotau pentru membrii familiei lor. Tricotau pulovere, veste, paturi, ciorapi, etc. Unele dintre ele tricotau din placere, iar altele de nevoie, dar in urma cu 40 de ani orice femeie stia sa tricoteze.

In ziua de azi, obiectele hand-made au o valoare foarte mare doarece sunt din ce in ce mai putine persoanele care doresc sa isi petreaca timpul facand lucru manual. Dar cei care aleg sa faca asta sunt rasplatiti pe masura. Chiar si tu poti face asta. Nu te stresa ca nu te-a invatat nimeni, traind in era tehnologiei ai totul la un click distanta. Echipa Acasa.ro a descoperit un videoclip in care ti se explica de la A la Z cum se face o patura tricotata.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare