Cum sa...

#spalare geamuri #sfaturi curatenie #curatare geamuri #geamuri #curatenie casa

Ti-ai curatat geamurile gresit pana acum! Iata cand este momentul potrivit pentru spalarea ferestrelor

Pana acum ne-am curatat geamurile gresit! Se pare ca metoda veche de curatare a geamurilor nu este la fel de eficienta ca aceasta ultima descoperire! Pana acum, bunicile si mamele noastre curatau ferestrele doar pe vreme frumosa, dar marea surpriza este faptul ca expertii recomanda sa speli geamurile cand PLOUA!
 

Recolteaza apa de ploaie pentru spalarea geamurilor

Mai nou, oamenii specializati in curatarea geamurilor colecteaza apa de ploaie! Se pare ca apa de ploaie este cu mult mai curata decat cea de la robinet, iar geamurile capata un luciu deosebit atunci cand sunt curatate astfel! Asta se intampla deoarece apa de ploaie este mai putin contaminata decat cea de la robinet.

Poti curata ferestrele in timp ce ploua?

Se pare ca da! Ferestrele pot fi curate cel mai bine atunci cand ploua! Alpinistii utilitari din tarile europene prefera sa lucreze astfel! Ei considera ca geamurile se murdaresc mult mai greu, iar ca apa de ploaie este cu mult mai eficienta decat cea de la chiuveta! Se poate sa te gandesti ca de multe ori dupa ploaie geamurile se murdaresc mai rau decat erau inainte sa inceapa furtuna. Ei bine, acest lucru se intampla din cauza prafului care s-a adunat inainte de a ploua pe ferestre.

Exista un alt lucru care face diferenta atunci cand cureti ferestrele in timp de ploua. Daca utilizezi stilul traditional de curatare a ferestrelor iti va fi mai dificil sa duci treaba la bun sfarsit, in schimb, pe timp de ploaie, geamurile sunt mai usor de curatat. Avand in vedere conditiile meteorologice date, poti testa aceasta noua tehnica chiar saptamana aceasta!

Daca vei sa vezi daca vremea va fi favorabila spalarii geamurilor verifica starea vremii pe Vremea.acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului