Cum sa...

#invazie furnici #cum sa #furnici # solutii naturale

Te-au invadat furnicile? Cum scapi de aceste cu solutii naturale

Natura a revenit la viata si odata cu aceasta si insectele. Furnicile pot intra cu usurinta in locuinta, in special daca stai la curte sau la un etaj inferior. Pentru a scapa de acestea nu trebuie sa apelezi la substante chimice ci la substante naturale pe care le poti prepara cu ce ai prin casa.

 

1. Solutie cu otet de mere

Otetul de mere alunga furnicile datorita aromei puternice. Creeaza o solutie din apa si otet de mere, in cantitati egale, si pulverizeaza in locurile in care furnicile si-au facut aparitia. 

2. Solutie cu lamaie

Lamaia este acida si nu este deloc pe placul acestor insecte. Prin urmare stoarce zeama de la o lamaie si pulverizeaz-o in locurile in care aceste insecte patrund in casa.  Poti adauga sicojile de la lamie in locurile respective pentru a le descuraja complet sa te mai viziteze. 

3. Solutie cu scortisoara

Un alt truc la care poti apela este scortisoara. Prepara o solutie dintr-o cana de apa calda in care sa adaugi doua lingurite de scortisoara. Amesteca bine si lasa lichidul sa se raceasca. Cu ajutorul unei carpe sau a unei bucati de vata inmuiata in aceasta apa aplica lichidul in locurile prin care umbla furnicile. Tratamentul trebuie aplicat zilnic pana cand acestea dispar complet.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea