Cum sa...

#curatenie #servetele bebelusi #curatenie casa

Servetelele pentru bebelusi, de mare ajutor in curatenia casei

Stiai ca banalele servetelele pentru bebelusi pot fi folosite si la curatenia casei? De la stergerea prafului si pana la scoaterea petelor de pe covoare si tapiterii, servetele pentru bebelus sunt un ajutor de nadejde.

Inlocuieste carpele de praf

Carpele de praf pot fi inlocuite cu servetele umede pentru bebelusi. Poti sterge mobilierul e praf cu ajutorul acestora fara probleme. In plus, daca nu vrei sa faci risipa trebuie sa stii ca le poti spala pentru a le reutiliza pana termini curatenia in intreaga casa.

Indeparteaza petele de pe covoare si tapiterii

Covoarele si tapiteriile se pateaza adesea cu cafea sau alte alimente. Petele pot fi indepartate cu ajutorul servetelelor umede pentru bebelusi.

BONUS: Tot servetelele pentru bebelus sunt si cele cate te salveaza si in momentul in care iti patezi bluza preferata si nu esti acasa pentru a o spala imediat.

Curata tastatura

Servetelele umede pentru bebelusi sunt ideale pentru a sterge tastatura laptopului sau a calculatorului. Asigura-te insa ca acesta este inchis inainte de a te apuca de treaba. Vei observa ca la final, tastatura va fi ca noua.

Indeparteaza parul de pe animale

Perioada naparlirii nu este deloc una placuta nici pentru animalul care inghite cantitati mari de par in timp ce se spala, nici pentru stapanul acestuia care este nevoit sa aspire zilnic casa. Pentru a curata parul de animale de pe canapea, fotoliu si alte tapiterii, foloseste servetele pentru bebelusi. Acestea, fiind umede, vor aduna parul rapid si vor lasa o mireasma placuta locurilor pe care le cureti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea