Cum sa...

#ghivece #plastic #diy #reciclare

Reciclezi si iti infrumusetezi casa si curtea. Transforma ambalajele de plastic in ghivece haioase

Ambalajele de plastic sunt peste tot, iar plasticul este unul dintre cele mai poluante elemente pentru ca se descompune extraordinar de greu. Vrei sa faci un bine mediului inconjurator si sa iti infrumusetezi si casa? Poti transforma toate PET-urile, sticlele de detergent, sampon si alte recipiente din plastic, pe care in mod normal le-ai arunca, in ghivece haioase.

O sticla de sampon sau de balsam poate fi transformata foarte simplu intr-un ghiveci agatator. Ai nevoie doar de o foarfeca pentru a taia plasticul, de o carioca pentru a-l desena si de un cui pentru a-l fixa unde vrei sa-l fixezi. Simplu si de efect!

Orice pet banal pe care esti gata sa-l arunci la gunoi poate fi transformat intr-un ghiveci simpatic, tot cu o foarfeca si cu cateva sabloane. Dupa ce decupezi sticlele de plastic, le poti picta in culorile dorite si apoi le poti transforma in ghivece sau suporturi pentru ghivece

Pentru a folosi si jumatatea superioara a PET-ului, poti transforma CD-uri vechi in suporturi pentru ghivece in forma de cupa.

Bidoanele mari de apa sunt si mai ofertante: pot fi transformate in ghivece pentru plante mari si bogate

Daca aveti multe PET-uri si un spatiu pe care il puteti transforma in gradina verticala, nu aveti altceva de facut decat sa treceti la treaba pentru a obtine un astfel de rezultat pur si simplu fabulos:

Va simtiti indemanatice? Puteti folosi recipiente diferite pentru a crea o gradina de poveste (tutorial)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului