Cum sa...

# otet ferestre # otet tantari #otet

Pulverizeaza otet la ferestre! Iata ce efect uimitor poate avea

Vara, esti nevoit sa stai cu ferestrele deschise aproape toata ziua, iar in zilele toride chiar si noaptea. Din pacate insa, tantarii si alte insecte pot intra cu usurinta in locuinta. Cu ajutorul unui truc insa, poti tine la distanta de dormitorul tau orice insecta. Cum? Cu ajutorul otetului! 

Se amesteca 150 mililitri de apa și 150 mililitri de otet intr-o sticla de pulverizare și se agita, astfel incât lichidele sa fie amestecate. 

Pulverizeaza amestecul pe tocurile ferestrelor, atat in interior, cat si in exterior. Tântarilor chiar nu le place mirosul de otet și vor ramâne la distanta. Otetul va tine la distanta si paianjenii, de aceea este bine sa il pulverizezi in locurile unde acestia isi fac plase, precum dulapuri sau colturile camerelor. In privinta mirosului, nu trebuie sa iti faci griji, deoarece odata uscat, otetul nu va mai mirosi puternic. 

Poti folosi otetul si in masina de spalat pentru a elimina mirosul de transpiratie, de mucegai sau de urina. Firele de animale nu se vor lipi de haine la fel de ușor daca folositi otet, ceea ce este ideal daca aveti un prieten cu blana in casa.

Sursa foto: freepik.com 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea