Cum sa...

#protectie lemn #suprafete lemn

Produsele KLEBROM ofera protectie si rezistenta sporita suprafetelor din lemn

Piesele din lemn pe care le folosesti in gradina, gardurile, mobilierul sau chiar casele din lemn trebuie sa beneficieze de o protectie durabila in timp la conditiile meteo. Vrei sa iti protejezi obiectele din lemn pe care le folosesti la exterior? Cu ajutorul lacurilor Zobel obtii un grad ridicat de protectie lemn pentru mobilierul tau!

Conditiile meteorologie iti pot afecta lemnul folosit la exterior

Trebuie sa previi ca obiectele din lemn sa fie afectate. Cu ajutorul produselor comercializate de firma KLEBROM acum poti scapa de aceste probleme. Compania KLEBROM asigura solutii care inoveaza in industria de furniruire prin furnizarea unor produse sub forma de lac care contin apa pentru protectie lemn. Acest lac deosebit este produs de un lider de top international in acest domeniu si anume Zobel.

Durabilitatea in timp a suprafetelor realizate din lemn precum sunt usile, gardurile, ferestrele sau alte obiecte din lemn reprezinta cele mai importante caracteristici care ridica aceste produse in clasamentul celor mai folosite. Pentru ca toate aceste caracteristici sa se produca este nevoie de o protectie lemn prin aplicarea stratului de lac care sa il protejeze corespunzator.

Compania KLEBROM comercializeaza lacuri pe baza de apa pentru protectie lemn de la ZOBEL

Aceste lacuri sunt compuse astfel incat sa aiba un grad ridicat de rezistenta in timp la conditiile meteorologice severe: radiatii UV, ploi, procesul de inghet si dezghet, zapada, vant etc.

Lacul ZOBEL permite suprafetei din lemn sa respire, in asa fel incat gradul de umiditate sa se regleze corespunzator. Lacurile pe baza de apa ofera un nivel ridicat de elasticitate lemnului, astfel incat acesta sa fie protejat si sa fie durabil in timp.

In cazul in care ai de exemplu mai multe elemente de mobila din lemn, in gradina casei tale, atunci este indicat sa apelezi cu incredere la aceasta protectie lemn prin utilizarea unor produse de inalta calitate precum lacurile pe baza de apa Zobel. Aceste lacuri ofera garantia ca mobila ta nu se va deteriora cu usurinta.

Compania KLEBROM iti ofera produse extrem de eficiente pentru protectie lemn. Scopul de a proteja lemnul din care sunt confectionate diversele obiecte este indeplinit cu succes de caracteristicile lacurilor pe baza de apa care intrunesc un spectru larg de avantaje.

Opteaza si tu pentru protectie lemn si comanda produse din cadrul magazinului online www.klebrom.ro pentru a-ti asigura toate resursele de protectie impotriva factorilor care ar putea sa degradeze elementele din lemn.

Pe langa avanatajul de a nu se degrada in timp aceste obiecte din lemn, lacurile pe baza de apa ajuta si la pastrarea unui aspect estetic desavarsit pentru acestea. Mereu vei avea senzatia, chiar si dupa ani de utilizare, ca aceste produse din lemn sunt ca noi.

Alege sa fii inteligent cu bunurile tale si sa le oferi protectie de durata pentru confortul si starea ta de bine. Mobilierul tau din lemn este acum pe maini bune. KLEBROM se ocupa de acest aspect si iti pune la dispozitie garantia durabilitatii.

Date de contact:
Telefon:
0726.159.136 / 0722.559.023
E-mail: office@klebrom.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea