Cum sa...

#rame #poze #casa #decoratiuni #pictura #pereti

Poze vechi? Transforma-le! 8 super moduri in care sa iti decorezi peretii

Peretii sunt la fel ca o panza alba, asteapta sa fie decorati cu o capodopera! Creati propriul perete de galerie in camera dvs. de zi. Iata 8 pasi simpli pentru a stapani "mise en place" pentru peretii dvs.

1. Scari si rame

 

De obicei, peretii din apropierea scarilor sunt neglijati. Dar iata cateva idei despre cum puteti aranja picturi si fotografii in jurul lor. Nu fiti timizi si folositi culori vii pentru a aduce bucurie in aceasta zona a casei dvs. De asemenea, in functie de culorile de pe perete, puteti utiliza o culoare pala.

2. Vechi si nou

Nu aruncati tablourile vechi, le combinati cu altele noi si creati o decoratiune uimitoare pentru perete! In acest fel, un perete din casa ta va fi transformat intr-o galerie de arta.

3. Lasati-le pe pereti

Acesta este un aranjament foarte simplu. Nu ia nicio strategie de amenajare a vopselelor pe pereti, singurele lucruri necesare sunt doua sau trei rafturi si cateva rame. Plasati fotografiile inramate pe rafturi, fara a avea nevoie de cuie sau ciocan!

4. Oglinda pe perete

O alta idee buna este sa folositi oglinzi in designul dvs. Acestea pot fi un accent deosebit si vor aduce o nota interesanta aspectului camerei. Le puteti aranja astfel incat picturile sa se reflecte in oglinzi, iar iluzia creata va aduce un aspect deosebit.

5. Nuante

Alegeti culorile astfel incat camera dvs. sa para complet schimbata. Un accent de culoare va poate imbunatati starea de spirit si va aduce cu siguranta o scanteie de bucurie. Nu va fie teama sa folositi culori puternice, totul este posibil, dar cu masura.

6. Lucruri mici

Aranjati o gramada de poze pe perete. Puteti alege o ordine cronologica sau le puteti pune in functie de culorile lor pentru a crea un design armonic. Puteti obtine inspiratia dvs. din imaginile de mai jos:

7. Carti si harti

 

Nu, nu este vorba despre citirea sau planificarea unei calatorii. Dar este vorba de povesti si calatorii. Creati-va propria poveste chiar pe perete sau doar inramati-va amintirile de unde v-au purtat vreodata pasii. Nu aruncati carti vechi, folositi-le pentru a crea un design unic si fantezie pe perete.

8. De pe strazi in casa

 

Graffiti nu sunt doar pentru zidurile de pe strada, ele pot fi, de asemenea, o decoratie excelenta pentru camera dvs. de zi. Acest concept poate fi un punct de interes deosebit si va fi interesant si excentric. Daca nu credeti ca este o idee buna, vizionati doar aceste imagini:

 

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului