Cum sa...

#sfaturi curatenie #casa #curatenie casa #utilizari periuta de dinti #periuta de dinti

Periuta de dinti, utila in curatenia casei

 

Periuta de dinti trebuie schimbata o data la trei luni, spun expertii. Asta nu inseamna ca trebuie sa o arunci pe cea veche. Poate fi extrem de utila in procesul de curatenie al casei. Iata ce intrebuintari ii poti gasi!

 

Curata rosturile

Rosturile dintre placile de gresie si faianta pot fi dificil de curatat. Nu si atunci cand folosesti o periuta de dinti. Aceasta indeparteaza orice urma de mizerie iar rosturile vor arata ca noi. Pentru aceasta operatiune foloseste o solutie de apa calda si zeama de lamaie, in care sa inmoi periuta de dinti.

Curata caloriferul

Intre elementii caloriferelor se aduna foarte mult praf. Si asta pentru ca este aproape imposibil de curatat. Lucrurile se schimba insa daca olosesti o periuta de dinti. Aceasta este suficient de mica pentru a intra intre elementi si pentru a-i curata. Freaca zonele greu accesibilr cu o soluţie din apă şi detergent, cel putin o data pe luna.

Scapa de parul de animale

Parul de animale poate fi dificil de indepartat de pe canapea, fotolii sau scaune, chiar daca le aspiri regulat. Foloseste o periuta de dinti inmuiata in putina apa calda si freaca suprafata acestora. Vei fi surprins cat par vei indeparta.

 

Cursta tastatura si telecomanda

Tastatura si telecomanda se numara printre cele mai murdare obiecte din casa. Pentru a evita ca praful sa se depuna pe marginea tastelor, perie o data pe saptamana tastatura sau telecomanda, apoi sterge-le de praf in mod obisnuit. Vei vedea ca vor fi mult mai curate.

Sursa foto: hgtv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea