Cum sa...

#sfaturi curatenie #sfaturi curatenie casa #curatenie #curatenie casa

Pasta de dinti, ajutor de nadejde in curatenia casei

Te-ai fi gandit vreodata ca banala pasta de dinti poate fi de un real folos in curatenia locuintei? Ei bine, da! Pasta de dinti are multiple beneficii pentru locuinta ta. Iata teri moduri in care o poti intrebuinta!

 

1. Elimina petele de pe mobilier

Ti se intampla des sa descoperi pe mobilier? Le poti indeparta rapid cu ajutorul pastei de dinti. Tot ce trebuie sa faci este sa pui putina pasta de dinti pe mobilier si sa stergi cu ajutorul unei carpe din bumbac suprafata acestuia. Mobilierul tau va arata ca nou.

2. Da stralucire robinetilor

Ofera stralucire robinetilor, tot cu ajutorul pastei de dinti. Amesteca doua linguri de pasta de dinti cu trei linguri de apa si cu solutia obtinuta sterge bine robinetii, apoi clateste cu apa calda, din abundenta.

3. Indeparteaza mirosurile neplacute

Stiai ca pasta de dinti ajuta la indepartarea mirosurilor neplacute? Poti curata cu aceasta tocatoarele sau lingurile de lemn folosite la gatit si urmele de miros de mancare vor disparea ca prin minune. Adauga cate o lingura de pasta de dinti pe acestea, freaca-le bine cu ajutorul mainii si apoi clateste-le din abundenta cu apa calda.

Sursa foto: mom-health.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea