Cum sa...

#uimitor #efecte #organizare #pasi #baie

Organizarea baii: pasi simpli, efecte uimitoare!

Organizarea de orice fel poate fi o provocare, dar organizarea unei bai chiar mai mult. De ce? De obicei, acesta este un spatiu mic si este plin de lucruri mici precum: articole de toaleta, produse de machiaj, hartie igienica, prosoape, halate de baie. si toate acestea cresc treptat impreuna cu numarul de locuitori. Deci, cum ai gasit loc si pentru unele decoratiuni? Ei bine, vom explica!

Gasirea spatiului

Acesta este cel mai important lucru in organizarea baii. Chiar daca este un spatiu mic, puteti gasi o cale. Utilizati o scara pentru a pune cosuri si prosoape impreuna. Cosurile sunt minunate pentru a pastra tot felul de lucruri impreuna: buretei de bumbac, produse de machiaj, parfumuri si tot ceea ce credeti necesar. Puteti sa va amestecati cosurile, prosoapele si decoratiile, astfel incat acestea sa arate uimitoare. La fel ca in imaginile de mai jos.

Daca nu exista suficient spatiu pentru ceva atat de elaborat, ar trebui sa folositi tot spatiul. Chiar si cel de deasupra chiuvetei sau toaletei. Utilizati rafturi deschise, este cea mai buna alegere. si pentru a parea curat, pur si simplu, utilizati cutii decorative si cosuri. Iata cateva idei:

Lasati-va putin loc pentru ...

Ceva frumos. Ca si acest cos pentru hartie igienica si aceste ghivece:

 

 

Indiferent de stilul baii, acesta va da impresia unui spatiu foarte organizat. De asemenea, pastrati lumina paletei de culori. Poate niste accente. Exista doar cateva spatii care pot avea o culoare inchisa. Daca o alegeti pentru un spatiu mic, ar putea parea si mai mic. Dar daca vreti sa mergeti pentru o nuanta puternica, utilizati-o pe un peret sau pe o bucata de mobilier, in acest fel veti avea un „accent de culoare”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea