Cum sa...

# pete oglinda #curatare oglinda #oglinda

Oglinzi curate ca lacrima. Iata cum scapi de pete si de urme

Oglinzile sar imediat in vizor, asa ca daca vrei sa faci o impresie buna musafirilor tai, nu trebuie sa uiti niciodata de curatarea lor. Daca vrei sa ai oglinzi mereu curate, fara urme si fara pete trebuie sa tii cont de cateva sfaturi simple.

 

Indiferent ca este vorba despre oglinda din baie, camera sau hol este recomandat sa le cureti pe acestea cu ajutorul unui lichid special aflat in tub cu pulverizator. Dupa ce aplici produsul sterge oglinda cu un prosop de hartie prin miscari circulare astfel incat sa eviti lasarea urmelor si a darelor.

In cazul oglinzii din baie ai la indemana un truc pentru a curata si preveni aburirea oglinzii din baie. Aplica un strat subtire de spuma de ras pe toata suprafata oglinzii, iar apoi indeparteaza produsul cu ajutorul unei carpe din bumbac.

De acum nu va mai trebui sa te enervezi din cauza faptului ca de fiecare data cand iesi din dus nu te poti vedea in oglinda... cel putin pentru 7 zile.

Daca vrei rezultate rezistente impotriva aburirii, opteaza pentru pasta de dinti. Foloseste o pasta de dinti alba (fara particule abrazive) si aplica produsul intr-un strat subtire pe toata suprafata oglinzii. La final sterge oglinda cu ajutorul unui prosop de hartie sau bumbac si te vei bucura de o oglinda perfect curata dupa fiecare baie/dus. Rezultatele vor tine aproximativ o luna. Dupa aceasta perioada va trebui sa repeti pasul. Partea buna a acestui lucru (dincolo de evident) este aceea ca pasta de dinti va emana si un miros placut care va improspata intreaga incapere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului