Cum sa...

#somproduct #somn #saltea #saltea pat #calitate somn

Ofera-ti un somn linistit pe o saltea de calitate. Vezi care sunt optiunile tale!

"Cum iti asterni, asa dormi" este un proverb care ramane in continuare de actualitate. Un somn bun si revigorant este dat in primul rand de calitatea saltelei patului tau. Gama de saltele oferita de Somproduct satisface insa si pretentiile celui mai exigent client.

Direct in casa ta

Salteaua aleasa de tine pentru un somn confortabil va ajunge in scurt timp in casa ta, compania Somproduct avand oferta de livrare gratuita in toata tara. Achizitionarea unui astfel de produs iti este facilitata si de posibilitatea de plata in 12 rate fara dobanda prin intermediul StarBT, Raiffeisen Bank, Card Avantaj si BRD Finance.

Alege produsul potrivit

In functie de stilul tau de viata, poti opta pentru tipul de saltea cel mai potrivit. Astfel, tipurile de saltele Somproduct se preteaza oricarei preferinte, avand diferite dimensiuni si corespunzand perfect celor mai variate cerinte.

Garantia de doi ani poate fi extinsa pana la o perioada de 5 ani, iar bonusul constand intr-una sau doua perne ori discountul de 200 lei, in cazul in care o achizitionezi impreuna cu un pat, iti permit sa economisesti sume importante de bani. Ferma si comoda, salteaua super-ortopedica poate ajunge in casa ta in doar 24 de ore fara costuri de livrare.

Saltea cu memorie

O alegerea care sa te faca intotdeauna sa simti ca ai ajuns acasa este Salteaua pe Spuma Vasco Elastica Memory. Flexibilitatea si elasticitatea materialului din care este realizata o transforma in alegerea ideala pentru orice camin. Spuma Memory se muleaza conform pozitiei luate in timpul somnului, iar stratul vascoelastic al materialului reduce punctele de presiune, oferind senzatia de confort dorita.

Materialul este tratat cu Aloe Vera pentru protectia pielii tale, iar husa de protectie este detasabila si lavabila. Poti beneficia de livrare gratuita si bonusul de doua perne la achizitionarea acestei saltele.

Marimi pe pofta ta

Experienta de aproape 20 de ani a producatorului Somproduct este reflectata si de capacitatea de a oferi clientilor prodsuse pe marimi atipice. Astfel, pentru patul tau, care nu se incadreaza in STAS-ul producatorilor de mobila si saltele, poti apela la Somproduct pentru a-ti comanda salteaua la dimensiunea potrivita prin simpla completare a unui formular online. Cei 500.000 de clienti ai companiei iti recomanda sa ai incredere in calitatea produselor acesteia!

Sursa foto: ramedepat.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea