Cum sa...

#obiecte murdare #sfaturi curatenie #curatenie casa #obiecte murdare casa

Obiecte pline de microbi pe care trebuie sa le cureti mai des

Cureti intreaga casa cu rigurozitate, saptamana de saptamana si iti dedici timp zilnic pentru a sterge praful, insa, cu toate acestea, cu siguranta omiti si tu curatenia unora dintre cele mai murdare obiecte din casa. Iata care sunt acestea!

Clantele

Clantele sunt unele dintre cele mai murdare obiecte din casa, pe care multa lume omite sa le curete. Intreaga familie pune mainile murdare pe acestea, si uneori chiar si strainii. Acestea acumuleaza in timp multi microbi, de aceea este important ca cel putin o data pe saptamana sa dezinfectezi toate clantele din casa.

Intrerupatoarele

Ca si in cazul clantelor, intrerupatoarele sunt adevarate focare de infectii. Desi, aparent, pot parea curate, acestea trebuie dezinfectate din cand in cand, pentru a nu le permite microbilor sa se inmulteasca peste masura.

Suportul hartiei de toaleta

De cate ori nu ti s-a intamplat sa cureti intreaga baie si sa omiti suportul pentru hatie? Acesta, la fel ca orice alte obiecte din baie, sunt pline de microbi care se imprastie in aer odata ce apa este trasa.

Telecomanda

Telecomanda este un adevarat focar de infectii. Este mediul propice pentru dezvoltarea bacteriilor, mai ales ca multe persoane obisnuiesc sa manance in timp de ce uita la televizor, si folosesc telecomanda fara a se spala in prealabil pe maini. Curata asadar telecomanda saptamanal, cu ajutorul unor servetele umede, antibacteriene.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea