Cum sa...

#lamaie #beneficii #dormitor

Motivele incredibile pentru care trebuie sa tii o lamaie in dormitor!

Sa tii o lamaie in dormitor poate parea un lucru ciudat. Este insa un obicei extrem de sanatos. Aroma acesteia este reconfortanta fiind ideala pentru a-ti da o stare de bine in fiecare dimineata. In plus, are proprietati antiseptice si antibacteriene.

 

Iata patru motive pentru care trebuie sa tii o lamaie in dormitor

1. Mirosul reconfortant

Cine nu adora aroma proaspata a acestui fruct? Imagineaza-ti cum este sa te trezesti dimineata intr-o camera in care simti un parfum delicat de lamaie! Pe langa faptul ca iti va da o stare generala de bine, lamaia te va ajuta sa depasesti cu mai multa usurinta starile de depresie si anxietate.

Tot ce trebuie sa faci este sa tai o lamaie in patru, sau felii, si sa o asezi pe o farfurie, intr-un loc din dormitor. 

2. Lamaia purifica aerul

Pe langa parfumul delicat si reconfortant, lamaia are rolul de a purifica aerul daca este lasata in dormitor peste noapte. Avand proprietati antiseptice si antibacteriene aceasta va duce la distrugerea multor microbi din incapere, lasand aerul mai curata.

Atentie insa! Lamaia trebuie schimbata periodic, in caz contrar risti ca toate aceste beneficii sa se transforme radical pe masura ce lamaia se altereaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului