Cum sa...

#metode folosire sampon # folosire sampon #sampon

Moduri inedite in care poti folosi samponul. La ce altceva este bun inafara de spalarea parului

Te-ai gandit vreodata ca samponul nu este doar pentru spalarea parului? Acesta poate avea si alte utilizari zilnice. Vei vedea mai jos cateva alternative de folosire a samponului.

1. Foloseste samponul ca pe o crema de ras

Trebuie doar sa amesteci putin sampon cu apa si foloseste aceasta solutie pentru a te barbieri. Samponul aluneca bine pe piele si nu lasa senzatii neplacute sau iritatii.

2. Foloseste samponul pentru a curata peria de par si pensulele de machiaj

E suficient sa aplici o cantitate mica de sampon pe ele, sa le speli usor, apoi sa clatesti cu apa din abundenta.

3. Sampon folosit la treburi casnice

Il poti folosi la spalat podeaua, spre exemplu. De asemenea, poate fi folosit si pentru a sterge oglinda: aplica putin sampon pe un prosop de hartie, apoi freaca oglinda si sterge la final cu o carpa uscata. 

4. Poti spala chiar si masina cu sampon

Daca nu vrei sa mergi la spalatorie poti spala masina folosind sampon.  Intr-o galeata plina cu apa, amesteca un sfert de cana de sampon. Inmoaie un burete in acest amestec si spala usor masina.

5. Revigoreaza produsele din piele (ex: pantofii)

Aplica o picatura de sampon pe o carpa si freaca usor pantofii. Poti folosi acest truc si pe canapelele din piele, genti si curele. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea