Cum sa...

#miros de tigara in casa #eliminare miros de tigara #miros de tigara #tigara

Miros de tigara in casa? Cum il poti elimina rapid, cu ingrediente naturale

Ai avut musafiri care fumeaza, iar in urma lor a ramas un miros de tigara puternic in casa? Primul pas pe care toata lumea il face este sa deschida fereastrele pentru a aerisi. Acest lucru nu este insa suficient ca mirosul sa dispara. Iata la ce trucuri poti apela, folosind doar produse naturale.

Cum elimini mirosul de tigara din incapere

Ai nevoie doar de portocale, lamaie si orice alte citrice mai ai prin casa. Curata-le de coaja si adauga cojile pe o farfurie, intr-o vaza de flori sau intr-un borcan. Tine recipientul respectiv in camera in care se fumeaza, sau s-a fumat.

Cojile de citrice vor atrage fumul de tigara in aproximativ 2 ore si vor curata aerul din camera.

Cum scoti mirosul de tigara din covoare sau canapele

Daca mirosul de tigara a ramas impregnat in tesaturi, precum covoare, fotolii sau canapele, apeleaza cu incredere la otetul de mere. Amesteca intr-o oala cinci cani de apa si o cana de otet. Cu ajutorul unei perii freaca bine covoarele si canapelele, dupa ce in prealabil le-ai aspirat foarte bine. Mirosul va disparea de indata.

Sursa foto: neverpaintagain.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea