Cum sa...

#masina spalat rufe #cumparare masina de spalat #masini de spalat rufe

Masini de spalat rufe - ce caracteristici sunt importante in alegerea acesteia?

Daca e prima oara cand iti achizitionezi o masina de spalat sau daca pur si simplu esti curios sa descoperi care sunt cele mai importante caracteristici ale unei masini de spalat rufe pentru a putea sa descoperi cat de potrivit este electrocasnicul tau, te invit sa descoperi functionalitatile si trasaturile de baza ale acesteia.

Prima clasificare imparte masinile de spalat rufe intre cele cu deschidere frontala sau cele cu deschidere verticala. Din punct de vedere al capacitatii, exista masini cu capacitate de spalare intre 4 si 10 kilograme, cele din urma fiind potrivite pentru familiile cu un numar mare de membri sau cu un volum ridicat de rufe de spalat.

Clasa energetica a unei masini de spalat rufe este direct corelata cu consumul de curent si apa. Este indicat sa ai masini de spalat rufe care se incadreaza in clasa energetica A ( A+++. A++, A+), pentru a asigura un consum eficient din punct de vedere al costurilor.

Viteza de centrifugare a unei masini de spalat rufe este, de asemenea, importanta, deoarece iti poate indica, in prealabil, cat de eficient se vor usca hainele. In general, masinile de spalat rufe cu 1000 RPM (rotatii pe minut) sunt considerate a fi optime, insa daca va doriti o mai buna capacitate de uscare a rufelor, puteti sa optati pentru masini cu viteze de centrifugare mai ridicate.

Design-ul este de asemenea un factor demn de luat in calcul, mai ales daca tineti sa aveti toate elementele decorative din casa si electrocasnicele imbinate unitar. Pentru o experienta simpla de utilizator, panoul de control al unei masini de spalat rufe trebuie sa fie intuitiv si usor de inteles. Nu vreti sa stati cu cartea tehnica in mana la fiecare spalare, nu?

Nu in cele din urma, exista o multime de masini de spalat rufe ce prezinta tehnologii moderne care iti pot usura sarcinile si iti aduc un plus de inovatie. Daca vreti sa fii la curent cu ultimele noutati si pui pret pe aceste caracterisici, vei descoperi ca in materie de noi tehnologii exista o multime de surprize pe piata de masini de spalat rufe.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum alegi data perfecta pentru nunta ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea