Cum sa...

#huse iphone 13 #huse velante #huse

iPhone 13 – Husele VELANTE Officiale

Cel mai bine vandut gadget al erei tehnologice pe care o parcurgem, iPhone-ul reprezinta telefonul mobil tip smartphone care ruleaza o varianta a sistemului de operare Mac OS X. Este  dotat cu suport pentru push e-mail, navigare web, ecran tip touchscreen, playere media de tip iPod, telefonie GSM, SMS.

 

Astfel devine smartphon-ul indispensabil, pe care oricine si-l doreste pentru viteza de miscare in mediul on-line, dar si pentru  functiile specifice de telefon. Piata de specialitate pune la dispozitia pasionatilor de tehnologie toate tipurile de iPhone, venind in intampiarea clientilor cu cele mai recente modele, dar si cu accesoriile aferente acestora.

Lansarea noilor modele iPhone 13

In toamna acestui an, pe data de 14 septembrie, Apple a lansat noul model iPhone 13. Piata de specialitate se imbogateste astfel cu modelele iPhone 13, iPhone 13 Mini si varianta  iPhone 13 Pro si Pro Max. Conform informatiilor oficiale, noile telefoane iPhone 13 au acelasi design ca si modelul iPhone 12, aranjamentul camerelor mini de pe spate si al  camerei de baza, avand o amplasare diferita. Noul model este mai eficient din punct de vedere energetic, avand la interior un procesor A15, cu 5% mai performant decat procesorul A14 folosit pe modelul anterior. iPhone 13 este disponibil cu multiple optiuni in ceea ce priveste spatiul de stocare, respectiv  128 GB, 256 GB si 64 GB. Display-ul dispozitivului are o diagonala de 6,1 inci si o rata de refresh de 60 Hz. Varianta iPhone 13 Mini are aceeasi capacitate de stocare ca si varianta de baza, display-ul avand o diagonala de 5,4 inci. Ambele variante, iPhone 13 si iPhone 13 Mini,  pot primi  modul Always on Display. Noul iPhone se va incarca mai rapid, este dotat cu doua camere, iar versiunea Pro detine  trei senzori foto, Apple oferind anul acesta un model imbunatatit pe partea softwave. Variantele  Pro si Pro Max vor  putea fi achizitionate si cu o optiune de stocare mare de 1TB. iPhone 13 si iPhone 13 Mini sunt disponibile in 6 variante cromatice, respectiv negru, mov, alb, albastru, roz si rosu. Pentru variantele  Pro si Pro Max se va putea opta doar intre culorile negru, bronz, auriu si argintiu.

VELANTE Officiale – Huse de telefon din piele pentru iPhone 13

Alegera unei huse pentru noul iPhone nu inseamna doar protectie, ci inseamna aspectul estetic. Atunci cand se alege husa potrivita, aceasta ar trebui sa intruneasca anumite criterii. Astfel, husa va oferi protectie in fata picaturilor de apa  si umiditatii,  atenueaza socurile mecanice,  nu trebuie sa permita interferente wireless si impune o acoperire totala sau partiala. Alegand unul dintre modelele de huse din piele VELANTE Officiale pentru iPhone 13 Pro Max sau 13 Pro ori pentru variantele 13 sau 13 mini, telefonul dumneavoastra  este in siguranta, functionand la capacitate maxima, in orice conditii. Odata cu aparitia noului iPhone 13, Velante a lansat pe piata de specialitate noile modele  de huse din piele naturala de vitel si piton, destinate oricaror preferinte in materie de accesorii si design. Doritorii vor descoperi pentru noile modele de iPhone, o serie de huse de calitate superioara, extrem de practice, care nu doar ca vor spori aspectul telefonului, dar ii vor asigura  functionalitate si protectie impecabile. Se poate opta pentru huse din categoriile realizate din diferite tipuri de piele, precum colectiile: Piele Kanda sau Piele  Kanda on the Go, Piele Aligator sau Aligator Strap dar si pentru cea mai apreciata colectie, Piele Piton. Husele sunt destinate variantelor iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro si Pro Max. Fiecare model de husa este   disponibil in culori si tonuri diferite, se bucura de o accesorizare eleganta, logo-ul brand-ului, V-ul  stilizat, fiind aplicat pe fiecare husa. Captuseala fiecarui model este realizata din materiale delicate, care vor cadra cu aspectul general al produsului, dar vor asigura si o protecte telefonului. Calitatea produselor si materialele folosite pentru realizarea acestora, ofera siguranta si protectia iPhon-ului, insa vor reprezenta si un punct forte al tinutei dumneavoastra, prin design-ul unic si  prin aspectul elegant si atragator al pielii din care sunt realizate. Multitudinea de modele, texturi, culori si accesorizari, permite oricarui doritor, indiferent cat de exigent ar fi, sa isi achizitioneze husa de iPhone 13 preferata si potrivita nevoilor sale. Elegante sau sobre, in tonuri inchise sau deschise, husele pentru iPhone 13 vor putea fi asortate si intergrate  oricarui tip de tinuta, eveniment sau  context. 

Sursa foto: velanteofficiale.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea