Cum sa...

#aparat de aer conditionat #incalzire locuinte #locuinte #aer conditionat

Incalzirea locuintei cu ajutorul aparatelor de aer conditionat Daikin

 

Chiar daca pare ca trecut iarna, se pare ca natura reuseste sa ne mai aminteasca ca totusi mai avem cateva luni in care frigul isi poate face aparitia oricand stricandu-ne planurile si testand sistemele de incalzire ale locuintei.

Cele mai moderne sisteme de climatizare reusesc sa asigure incalzirea locuintei la un nivel optim chiar si in zilele friguroase, fara sa aiba un consum ridicat de energie. Acest lucru este posibil mai multor factori de care s-a tinut cont in proiectarea si realizarea celor mai noi aparate de aer conditionat Daikin.

Este unul dintre cei mai cunoscuti producatori la nivel european, de pe piata controlului climatic, acolo unde reuseste cu brio sa inoveze si sa gestioneze cu brio cele mai mari provocari pe care natura ni le pregateste. Noile echipamente sunt dotate cu tehnologii de varf si vin la pachet cu numeroase functii care fac experienta cu un aparat de aer conditionat Daikin sa fie la un alt nivel.

Aparatele de aer conditionat moderne nu mai functioneaza doar pentru racirea locuintei. Ele joaca un rol important si pe timpul iernii, atunci cand suntem pusi in situatia de a intampina vremea anevoioasa cu instalatii de caldura precare. Un aparat de aer conditionat rezolva orice problema si vine in ajutorul tau cu beneficii optime care te ajuta sa incalzesti locuinta rapid, fara dureri de cap si la costuri avantajoase pentru tine si familia ta.

Functionalitate si randament maxim chiar si la temperaturi extreme

Cele mai noi aparate de aer conditionat vin in ajutorul tau cu solutii optime chiar si in conditii extreme, cand temperatura coboara cu mult sub 0 grade Celsius. La aceste temperaturi mentinerea unui climat la interior potrivit pentru un mediu de viata confortabil presupune utilizarea unui sistem de calitate. De aceea este important sa alegi un model de aer conditionat creat special pentru functionarea la temperaturi foarte mici.

Unul dintre aceste modele este chiar Daikin Perfora, sau alte modele asemanatoare care se monteaza la nivelul pardoselii. Acest timp de montaj ajuta la incalzirea locuintei eficient si circulatia aerului astfel incat totul sa fie optimizat si foarte bine controlat pentru a nu pierde caldura si pentru a reduce consumul inutil de energie.

Aparate de aer conditionat Daikin cu eficienta sporita

Sistemele de climatizare sunt proiectate pentru a da randament maxim in cele mai dificile conditii pe timpul iernii si pentru a avea o eficienta sporita chiar si din punct de vedere energetic. Modelele disponibile la Vollmax au cea mai mare rata energetica de pana la A+++. Un aparat de aer conditionat este mult mai eficient energetic cu cat clasa energetica este mai mare.

O investitie care poate parea mai costisitoare pe moment, pe viitor se va dovedi mult mai rentabila datorita consumului redus de energie si a randamentului obtinut prin utilizare in mod constant.

Impactul asupra mediului este foarte redus datorita celei mai noi tehnologii Bluevolution care foloseste un agent frigorific R-32 ce prezinta cel mai mic potrntial de incalzire globala (GWP). Asadar, ai parte de aer purificat, proaspat si un ambient placut in locuinta chiar si pe timpul iernii.

 Advertorial

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea