Cum sa...

#igrasie #pete mucegai #sfaturi practice #mucegai pereti #mucegai casa #mucegai # solutii naturale

Igrasie? Spune-i stop! Iata cum scapi de mucegai apeland la solutii naturale

Igrasia apare de cele mai multe ori in baie, sau in incaperile care retin umezeala. Daca si tu te confrunti cu aceasta, trebuie sa stii ca poti apela la cateva trucuri simple si utile pentru a scapa rapid de neplacutele pete de mucegai.

Iata doua remedii eficiente, pe care le poti prepara acasa, din ingrediente naturale!

Solutie cu otet

Aplica otet alb, direct pe pata. Lasa-l sa actioneze timp de un minute, apoi sterge usor cu un burete si clateste foarte bine locul. Aceasta solutie este eficienta in special in baie, unde poti clati peretele cu apa din abundenta. Pentru a scapa de mucegaiul dintre rosturi, freaca bine locurile afectate cu o periuta de dinti veche, imbibata in otet. In acest fel te asiguri ca nu va mai ramane niciun spor.

Solutie cu bicarbonat de sodiu

Intr-un recipient adauga doua linguri de bicarbonat de sodiu. Picura treptat putina apa pana obtii o pasta groasa. Aplica pasta pe locul afectat de mucegai si las-o sa actiuneze timp de 15-20 de minute, apoi sterge cu o carpa curata.

Vei observa ca pata de mucegai va disaprea. In plus va disparea si mirosul neplacut din casa.

Sursa foto: thealabarenetwork.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului