Cum sa...

#greseli aspirare #sfaturi curatenie #aspirator #curatenie casa #greseli

Greselile pe care le faci cand dai cu aspiratorul

Sa dai cu aspiratorul nu este deloc dificil! Iti ia doar cateva minute sa curteti intreaga casa si pare ca totul arata perfect. Cu toate acestea, multe dintre gospodine fac aceste trei greseli! Sigur si tu faci cel putin una dintre ele.

1. Ai animale de companie? Atunci trebuie sa folosesti sa apesi clapeta de la clasicul cap de aspirare, pentru a colecta tot parul ramas pe mochete, parchet, canapea, etc. Vei vedea ca dupa acest procedeu casa ta va fi mai curata decat in mod normal.

2. Nu acorzi atentie colturilor sau spatiilor de sub mobila, ca oricum nu le vede nimeni... Gresit! In aceste zone se aduna cea mai mare cantitate de praf si scame, ce vor iesi imediat la iveala dupa ce ai facut curat.

3. Nu aspiri mizeria de pe mobila! Daca pe mobila se aduna foarte mult praf, par de animale sau alte mizerii, acestea vor ajunge pe jos imediat ce ai terminat de sters praful. Aspira asadar si mobila, cu grija insa sa nu o zgarii. Poti sterge apoi praful ramas cu o carpa curata si spray special pentru mobila.

Sursa foto: americleaninc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea