Cum sa...

# capac toaleta inteligent # capac toaleta #capac

Gaseste acel capac toaleta inteligent plus multe alte produse igienice potrivite nevoilor tale pe Sanito.ro

Igiena personala reprezinta un aspect foarte important pentru viata de zi cu zi. Pastrarea unei igiene personale corecte, este absolut esentiala datorita faptului ca, in caz contrar, poate fi afectata in mod direct sanatatea, si indiferent de stilul de viata pe care il avem, igiena trebuie sa fie mentinuta corespunzator pentru a ne putea bucura de o viata sanatoasa.

 

In special daca discutam despre toaleta, trebuie sa fim foarte atenti cu privire la pastrarea unei igiene personale corespunzatoare, iar simpla achizitionare a unor capace toaleta potrivite, poate face diferenta.

Baia este unul din cele mai importante spatii dintr-o locuinta si nu numai. Nu exista nicio firma sau companie, institutie sau magazin, benzinarie si asa mai departe, care sa nu aiba cel putin o baie. Desigur, toaleta este vitala pentru viata noastra de zi cu zi. Societatea a evoluat in ultimii ani, iar toaletele au evoluat odata cu ea. In prezent, grupurile sanitare sunt din ce in ce mai sofisticate, mai moderne si bineinteles, utilate profesional in adevaratul sens al cuvantului, pana la cele mai mici detalii, chiar daca discutam despre acele simple capace de toaleta.

Capacele de toaleta cu senzor sau buton comercializate pe Sanito.ro, pot reprezenta cea mai buna si avantajoasa modalitate prin care puteti igieniza rapid si eficient toaleta.

Principiul de functionare al unui capac toaleta inteligent, este unul foarte simplu - prin actionarea senzorului sau a butonului, sistemul ruleaza o folie igienica atat cat sa imbrace intreaga suprafata a colacului. Folia utilizata este distrusa prin taiere pentru a nu fi reutilizata.

Produsul este ideal pentru utilizare in spatii precum: cladiri de birouri, spitale, restaurante, hoteluri si pensiuni, benzinarii si in multe alte zone cu un trafic intens, situatii in care .

Este important sa existe siguranta ca clientii pot beneficia de solutii inteligente in ceea ce priveste curatarea si igienizarea spatiilor si suprafetelor, iar la numai un simplu click distanta, acest aspect este foarte usor de implinit, avand in vedere varietatea si calitatea produselor disponibile pe Sanito.ro.

Tot accesand Sanito.ro pentru pastrarea unei igiene personale corespunzatoare, exista posibilitatea de a cumpara si o gama extrem de variata de sapun lichid de cea mai buna calitate, produs care trebuie sa existe in orice baie pentru a ne putea curata mainile dupa folosirea igienica a toaletei.

O alta gama variata de produse esentiale pentru o viata sanatoasa, este reprezentata de acele produse Tork.

Sanito.ro asigura clientilor o gama de produse Tork completa din toate punctele de vedere. Tot ceea ce aveti nevoie pentru pastrarea unei igiene personale corecte, puteti gasi in cadrul gamei de produse Tork. De la sapunuri si dezinfectanti, pana la dispensere sau dozatoare si pana la hartie igienica sau servetele de unica folosinta pentru stergerea mainilor dupa spalare, la numai un simplu click distanta, puteti asigura tot necesarul fie pentru acasa fie pentru sediul unei firme, sediul unei institutii publice si asa mai departe.

Cu siguranta, pentru majoritatea oamenilor, curatenia si igiena este foarte importanta si au nevoie sa stie ca locuiesc sau lucreaza in medii curate. Produsele Tork, sunt prezente pentru a intinde o mana de ajutor celor care au nevoie de calitate unor produse igienice Tork, fie ca este vorba de  timpul petrecut la birou sau acasa.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare