Cum sa...

#boho #cum sa #design #casa #chic #stil #acasa #boho chic

Fii, din nou, copil! Descopera stilul boho-chic

Un living boem poate fi camera ta de evadare. O camera de zi decorata in stilul boho chic va va permite sa va eliberati copilul interior. Avand o camera de zi boema va da impresia ca va aflati intr-o alta lume cu posibilitati nesfarsite, unde ideile si creativitatea sunt nelimitate.
 

Ce este stilul boho - chic?

Acest stil a aparut din cuvantul "boem", care provine din cuvantul francez pentru "nomad", si se aplica celor care traiesc vieti neconventionale (de obicei artistice). Desi cuprinde un sentiment de libertate care curge in alegerile decorului si poate fi asociat stilului eclectic, stilul Boho Chic este mai mult decat atat. Este vorba de a trai o viata libera unde numai arta si poezia conteaza. In acest stil totul este colorat si luminos. Acest stil poate combina culturi, curente si ideologii.

Cum se decoreaza in stilul boho - chic?

Daca va place structura si ordinea, ati putea dori sa dati acestui stil o trecere. Daca aveti o personalitate „libera” care crede in expuneri neconventionale si colectii colorate, acest stil este cel pe care il cautati. Desi esenta boho chic este o versiune inspirata de epoca a "laissez-fair", sau, cu alte cuvinte, "lasati-o sa fie cum va fi", stilul beneficiaza de juxtapunerea obiectelor mai vechi cu cele mai moderne.

De ce ar trebui sa alegeti acest stil?

Pentru ca este relaxant si va ofera sansa de a va exprima. De fiecare data cand calatoriti, cumparati suveniruri: chiar daca vorbim despre statui, picturi sau obiecte din portelan. Si, desi, de cele mai multe ori, ele nu se amesteca chiar daca este vorba texturi, marimea sau semnificatia lor. Dar daca incercati cu adevarat, acestea se vor amesteca si veti putea crea un design minunat. Fiecare accesoriu pe care il alegeti ar trebui sa se amestece bine cu celelalte lucruri care se afla in camera dvs. de zi. Dar, la sfarsitul zilei, camera ar trebui sa reprezinte cine sunteti si ar trebui sa fie in conformitate cu gustul dumneavoastra.

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea