Cum sa...

#casa #amenajare casa #confort casa #electrolux #echipamente electrolux

Echipamentele Electrolux - dezvoltate pentru profesionisti, adaptate pentru confortul tau

Specialistii Electrolux continua sa inoveze si sa adapteze tehnologiile dezvoltate pentru uzul profesional, astfel incat timpul pe care il petreci acasa sa devina o placere. Acum te poti bucura de clipele petrecute cu cei dragi, lasand curatenia din bucatarie si uscarea hainelor in grija echipamentelor Electrolux.
 

Confortul desavarsit in bucataria ta

Daca, pana acum, din cauza dezordinii si a vaselor murdare de dupa masa, te gandeai de doua ori inainte sa iti inviti prietenii la pranz sau cina, de acum singura ta grija va ramane meniul!

Cuptorul incorporabil de la Electrolux este combinatia perfecta intre performanta, siguranta si confort, datorita sistemului Pyrolux - autocuratarea pirolitica va deveni ajutorul tau de nadejde in bucatarie. Astfel, vei uita de petele de ulei si resturile de mancare ramase in cuptor dupa ce gatesti. Odata ce functia de autocuratare pirolitica este activata, temperatura cuptorului se ridica la 500 de grade Celsius, transformand reziduurile intr-o cenusa fina. Tot ce-ti ramane de facut este sa stergi suprafata cu o laveta umeda si sa rasufli usurata.

Dar acesta nu este singurul punct forte al acestui cuptor - el garanteaza succesul preparatelor tale pentru ca este foarte usor de folosit si permite verificarea exacta a stadiului in care se afla mancarea. Sonda FoodProbe, cu care este dotat cuptorul, testeaza interiorul carnii si opreste functionarea cuptorului in momentul atingerii temperaturii stabilite prin comenzi. In plus, toate alimentele sunt gatite uniform, datorita sistemului de incalzire UltraFanPlus, cu ventilator supradimensionat si design inteligent ce ajuta aerul sa circule eficient pe toate nivelurile cuptorului. Aceste functii si multe altele sunt usor de accesat din meniul de programe, care permite customizarea procesului de gatire pana in cele mai mici detalii. Iar cand mancarea este gata, o poti lua din cuptor fara griji, deoarece usa cuptorului nu se va incinge niciodata, pentru o siguranta sporita pentru tine si familia ta.

Dupa masa copioasa nu-ti va ramane decat sa te relaxezi alaturi de cei dragi, deoarece masina de spalat vase Electrolux RealLife® de 15 seturi se va ocupa de vasele murdare ramase in urma musafirilor. Capacitatea interioara generoasa a RealLife® iti permite sa speli intr-un singur ciclu vesela de la o masa cu trei feluri, pentru 15 persoane. Mai mult, pentru ca tava pentru tacamuri este detasabila, poți curața in masina de spalat vase si tavile de cuptor pline de grasime, dar si castroane mari sau oale. De asemenea, tava detasabila pentru tacamuri este mai adanca, ceea ce permite curatarea ustensilelor mari si a cestilor de espresso. si, pentru ca tie sa-ti fie mai usor, poate fi dusa direct la sertarul de tacamuri pentru descarcare. Bratul de difuzare a apei, FlexiSpray Satellite, curata pana si locurile mai putin accesibile, iar sistemul inovator SoftGrip sustine si protejeaza chiar si cele mai sensibile pahare de vin. Datorita functiei SensorControl, care evalueaza gradul de murdarire a vaselor si regleaza consumul si temperatura apei, niciun strop de apa nu va fi irosit. RealLife® de 15 seturi face parte din clasa de energie A+++ si este extrem de silentioasa.

Relaxare si sanatate pentru tine, un tratament spa pentru hainele tale

Stiai ca uscarea traditionala a hainelor, pe sarma sau pe calorifere, ar putea afecta sanatatea ta si a familiei tale? Umiditatea sporita din aer favorizeaza cresterea sporilor de mucegai si formarea acarienilor, ce pot provoca boli astmatice. Uscatorul de rufe EcoCare de la Electrolux te fereste de astfel de riscuri si, in acelasi timp, asigura hainelor tale ingrijirea de care au nevoie.

Cu o capacitate de uscare de pana la 8 kilograme si un consum cu 58% mai mic decat modelele similare, cu EcoCare vei putea usca mai multe haine cu o singura incarcare, economisind timp si energie. Uscatorul este dotat cu motor Inverter, care beneficiaza de o garantie de 10 ani si asigura o functionare silentioasa si un consum de energie eficient. Mai mult, tehnologia HeatPump va proteja chiar si cele mai delicate materiale, utilizand o temperatura cu 25% mai scazuta decat uscatoarele standard.

Astfel, nu-ti vei mai face griji pentru hainele tale delicate si nici chiar pentru cele din lana, pentru ca certificarea Woolmark Blue garanteaza pentru cel mai delicat tratament al acestora. Pe langa uscare, EcoCare te ajuta sa elimini rapid mirosurile neplacute ale hainelor cu functia sa de reimprospatare a tesaturilor. In plus, pentru confortul tau, functia Preferatele mele iti permite activarea rapida a tuturor setarilor favorite, pentru ca tu sa nu mai navighezi in meniu de fiecare data pentru aceleasi tipuri de haine.

Revolutioneaza-ti locuinta cu echipamentele Electrolux si bucura-te de confortul casei tale!

Pentru mai multe detalii accesati //www.electrolux.ro/.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea