Cum sa...

# aspiratoare profesionale #aspiratoare #detergenti

Detergenti si aspiratoare profesionale pentru un spatiu imaculat

Pastrarea curateniei atat in locuinte cat si la locul de munca este o sarcina repetitiva care nu trebuie neaparat sa fie si stresanta sau mare consumatoare de timp si efort. Probabil va veti intreba cum este posibil. Ei bine, utilizarea unor produse de curatenie profesionale si a unor aspiratoare profesionale cu siguranta va va permite sa va bucurati de un spatiu curatat usor dar in profunzime.

Tindem sa ne lasam convinsi de anumite reclame care ne promit cele mai bune produse de curatenie si "minunile" pe care acestea le fac. Dar, oare nu este mai bine sa investim mai putin in produse care ne aduc rezultate mai bune, fara prea multe batai de cap?

Avem cateva propuneri cu care speram sa va convingem ca nu este neaparata nevoie sa faceti o colectie de produse de curatenie.

De ce trebuie sa mizati intotdeauna pe detergentii profesionali?

Detergentii profesionali pentru diferite suprafete vin cu o multime de avantaje:

  • eficienta lor este dovedita;
  • nu incarca suprafetele;
  • sunt produse concentrate, ceea ce inseamna ca pot fi diluate cu apa pentru a face economie pe termen lung;
  • nu necesita clatire si astfel munca este redusa practic la jumatate.

Detergenti profesionali pentru suprafete lavabile

Indiferent de camera pe care o curatati, trebuie sa incepeti de sus in jos, astfel incat murdaria si praful de pe suprafetele mai inalte sa cada pe cele inferioare care inca nu au fost curatate. Pentru diferite suprafete lavabile, propunerea noastra este detergentul profesional pentru suprafete lavabile – Sprint 200 Taski, din portofoliul Igiena PHS. Acesta este potrivit pentru a fi utilizat pe o multime de suprafete, precum piatra naturala si artificiala, placile de faianta, suprafetele sintetice, oglinzi, portelan si email. Acest detergent profesional elimina mirosurile neplacute, lasa un parfum placut dupa curatare si se usuca rapid, fara a lasa urme. Cu acelasi detergent se poate acoperi o mare parte din casa datorita versatilitatii sale, de la dormitoare, bai pana la bucatarie.

Datorita faptului ca acest detergent este un produs foarte concentrat, atunci cand doriti sa curatati diferite suprafete prin pulverizare acesta se dilueaza, folosindu-se doar 40 ml de solutie concentrata pentru 500 ml apa (8%). Acest lucru inseamna ca din 5 litri de solutie concentrata se scot aproximativ 125 de pulverizatoare de solutie profesionala. Astfel reusiti sa faceti o economie fantastica, dar sa mizati in continuare pe proprietatile extraordinare ale acestuia de curatare.

Detergenti profesionali pentru podele

Podelele sunt de departe locul in care se aduna cea mai multa mizerie, indiferent ca vorbim despre trafic ridicat sau nu. De aceea, acestei suprafete trebuie sa ii acordam o atentie sporita si sa o protejam cu solutii potrivite care sa nu ii dauneze in timp. in plus, daca aveti copii mici care umbla de-a busilea sau pun in permanenta manutele pe jos, trebuie sa va asigurati, pentru sanatatea lor, ca podelele sunt igienizate corespunzator. De aceea, detergentul profesional Esenia Pro Line Floor Cleaner este o alegere buna si convenabila. Solutia lichida este parfumata si poate fi utilizata cu succes pe diferite suprafete din marmura, gresie, faianta, PVC si linoleum. Curata si degreseaza fara a le distruge luciul si nu necesita clatire.

Curatarea covoarelor si a mochetelor cu detergenti si aspiratoare profesionale

Podelele tari sunt adesea mult mai usor de curatat decat cele acoperite cu mochete sau covoare. Pentru ca acestea din urma, avand la baza tesaturi dense, retin praful si murdaria mult mai mult. Este locul in care se aduna si o multime de acarieni ce pot deveni, in timp, periculosi pentru sanatate, favorizand dezvoltarea unor alergii.

Insa, daca faceti alegerile potrivite, nu aveti de ce sa va faceti griji. Cu un detergent profesional, caruia i se alatura in lupta impotriva murdariei si un aspirator profesional cu injectie-extractie precum Sprintus SE7, va puteti bucura de covoare si mochete care sa fie curatate in profunzime si sa arate impecabil.

Pentru a sustine toate aceste laude, aspiratorul profesional Sprintus SE 7 vine cu o multime de avantaje, putand fi folosit atat in mediul casnic cat si in cel profesional, fiind practic si fiabil, ideal pentru curatarea mochetelor, covoarelor, a canapelelor, a tapiteriilor din restaurante, hoteluri, cinematografe, tapiterii auto si nu numai. Are o presiune de injectie de 4 bar si a vacuumului de aspirarea de 230 mbar, iar injectia si aspirarea pot fi comutate individual sau simultan. Contrar dimensiunilor sale reduse, care il fac usor de manevrat de catre oricine, acesta are o mare putere de aspirare.

Folosit impreuna cu detergentul profesional pentru covoare si mochete – Tapi Extract, ce are la baza noua tehnologie "ONT" de dezodorizare activa pentru neutralizarea mirosurilor neplacute, formeaza impreuna un scut impotriva murdariei.

Detergentul profesional Tapi Extract reprezinta o combinatie speciala de agenti umectanti si emulsifianti, dezactivand eficient alergenii specifici prafului din mochete.

Cu doar cateva produse care isi dovedesc eficienta va puteti bucura de un spatiu in care curatenia sa domneasca in permanenta, chiar daca este vorba despre caminul dvs sau un mediu profesional in care se perinda zeci sau sute de oameni zilnic.

La IgienaPHS sustinem intotdeauna igiena si solutiile practice ce pot diminua eforturile, dar cresc eficienta…cu un buget prietenos.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare