Cum sa...

#curatenie sarbatori #curatenie #curatenie casa

Detergenti profesionali perfecti pentru curatenia de sarbatori

In preajma sarbatorilor, acasa este locul de intalnire al intregii familii. Cand te intorci in caminul tau vrei ca lucrurile sa fie in ordine, sa gasesti un mediu placut, cald si… curat.

Lista de invitati pentru masa de Craciun este plina, nu? insa pare ca lista de voluntari pentru curatenia de sarbatori nu are prea multi doritori. Sarbatorile sunt despre a petrece cat mai mult timp impreuna cu cei dragi, de preferat in jurul bradului si nu neaparat dand cu mopul.

Solutiile profesionale oferite de IgienaPHS nu doar ca diminueaza timpul investit in acest proces absolut necesar din preajma Craciunului, dar ofera rezultate atat eficiente cat si durabile.

1. Detergenti pentru pardoseala. Asa curat incat nu mai indrazneste nimeni sa intre incaltat

Urme de incaltari peste tot? E greu sa tii pasul cu viteza cu care se murdaresc podelele, insa ce poti face este sa utilizezi detergenti profesionali pentru pardoseala care sa curete eficient, sa dezinfecteze si sa aiba totodata efecte de durata. Detergentul de pardoseala Esenia Pro Line Floor Cleaner are o superputere - nu necesita clatire. Solutia lichida parfumata destinata spalarii suprafetelor din marmura, gresie, faianta, PVC, linoleum este ideala pentru a degresa si curata pardoseli, fara a le distruge luciul. Nu uita de mopul profesional cu putere de absorbtie mare. De doua ori mai putin timp alocat acestei munci indelungate ce pare ca nu se mai termina (putina magie in preajma sarbatorilor este absolut necesara)!

2. Detergenti pentru curatarea covoarelor, mochetelor si tapiteriei. Fara pete de vin anul acesta

Este evident cea mai buna solutie intre indepartarea cu succes a petelor de mancare si bautura de pe canapea sau achizitionarea uneia noi, nu? Sau cel putin este o solutie evidenta care nu trebuie sa mareasca bugetul pentru a avea un camin impecabil. Pe de alta parte, si covoarele vechi pot arata ca noi si aici detergentii profesionali pentru covoare si mochete fac minuni!

TASKI Tapi Shampoo este un sampon concentrat pentru curatarea intermediara a tuturor tipurilor de mochete, covoare si tapiterii. incorporeaza noua tehnologie “ONT” de dezodorizare activa pentru neutralizarea surselor de mirosuri neplacute si pentru improspatarea ambientului. Reziduurile dispar ca prin magie si sunt usor de indepartat prin aspirare uscata. Invitatii de sarbatori nu vor recunoaste noua canapea veche si cu siguranta vor fi mai atenti cu vinul anul acesta.

3. Detergenti pentru geamuri si suprafete vitrate

Nu am vrea ca primii fulgi de nea sa nu fie admirati de cei mai inversunati fani ai Craciunului. Este posibil ca nasurile curioase care tot verifica vremea de afara sa lase in urma si dovezi ale curiozitatii lor. Nu ar fi asta o problema pentru ajutorul Konga Crystal Clear Eco - solutie profesionala destinata curatarii suprafetelor de sticla, geamurilor, oglinzilor, parbrizelor (interior), PVC. Superputerea sa? Curata resturile grase si uleioase sau urmele de nicotina… si mai ales urmele de nasuri curioase.

4. Detergenti pentru vesela. Economie in bucatarie, buget mai mare pentru cadouri

in preajma sarbatorilor bucataria este cel mai aglomerat loc si, cu atat mai mult, are nevoie de o atentie speciala. Fie ca vorbim de ajutorul dat in curatarea veselei de catre masina de spalat vase, fie ca sunt alte ajutoare prin bucatarie care se ocupa de asta, detergentii profesionali Suma sunt cei mai potriviti.

In gama specializata de detergenti Suma va oferim o gama larga de solutii potrivite oricarui metode de intrebuintare - formula concentrata asigura o economie excelenta in utilizare, asigurand eficienta in degresarea si indepartarea resturilor alimentare uscate. Economie in bucatarie, buget mai mare pentru cadourile de Craciun!

5. Detergenti pentru mobila si produse din lemn. Fara urme de maini lasate pe sertarul cu dulciuri

Detergentii profesionali pentru mobila si suprafete din lemn sunt solutii speciale pentru intretinerea si curatarea murdariei din perioada sarbatorilor, cand apar ca prin magie urme peste tot in jurul bunatatilor pregatite pentru masa de Craciun. Detergentii pentru mobila si suprafete din lemn din magazinul online IgienaPHS sunt solutii speciale pentru intretinerea si curatarea murdariei de zi cu zi.

Spre exemplu, detergentii Professional Cleaner sunt destinati tuturor suprafetelor lavabile, precum celor din sticla, plastic, mobilier lacuit, gresie, faianta - nu lasa urme si are efect antistatic. Cel ce mananca ultima prajitura nu va lasa nicio dovada!

Sarbatorile au magia lor, insa gospodinele au nevoie de ajutoare concrete in a gestiona cat mai eficient timpul si bugetul familiei in procesul curateniei de sarbatori. Spiridusii IgienaPHS se dovedesc un sprijin desavarsit in pastrarea magiei Craciunului si oferirea unor rezultate exceptionale in caminele de pretutindeni!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare