Cum sa...

#locuri murdare #detergent #curatenie casa #rozmarin

Detergent cu rozmarin si otet pentru cele mai murdare locuri din casa

Ori de cate ori vine vorba de curatenia casei, oamenii tind sa caute alternative care sa nu le solicite investitii foarte mari si care, in acelasi timp, sa le ofere rezultate.

 

Conform spiritualitatii si ritualurilor ezoterice, rozmarinul este considerat un element capabil sa alunge vibratiile rele.

Potrivit expertilor si cercetatorilor acestei plante, rozmarinul are proprietati antibacteriene, antiseptice si fungicide. Asa ca poate deveni aliatul tau la toate treburi casnice.

Cum prepari un detergent puternic din rozmarin

Vei avea nevoie doar de putin rozmarin si otet alb distilat pentru a obtine beneficiile acestui detergent, considerat unul dintre cele mai eficiente remedii de casa si preparate organice.

Ingrediente:

O cana de apa distilata

Trei crengute de rozmarin proaspat

Sare

Extract de vanilie

Coaja de lamaie

Otet alb distilat

Uleiuri esentiale de rozmarin, cuisoare si lamaie

Recipient din sticla cu capac

Cum se prepara

In recipientul de sticla pune cojile, adauga sarea si tine-l inchis timp de o ora.

Se adauga otetul, rozmarinul, extractul de vanilie si uleiurile esentiale. Inchide recipientul si agita pentru a incorpora. Se lasa la macerat timp de doua-trei saptamani, se toarna continutul intr-o sticla cu pulverizator. Nu uitati sa strecurati. Puteti completa cu apa distilata

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea