Cum sa...

# proiecte diy #diy #cum sa #carduri masa #vaza flori #creara vaza flori

Decoruri inedite. Iata 4 transformari uluitoare ale unor banale sticle si pahare

Vechile pahare ale bunicii sau vazele pentru flori pot deveni piese de decor de-a dreptul ingenioase. Iti trebuie cateva pensule, cutiute si spray-uri cu vopsea si putina imaginatie. Iata ce poti face cu doua maini dibace:

Suport pentru prajituri

Creeaza un suport pentru tort sau pentru prajituri cu totul altfel. Foloseste pahare cu picior sau suporturi din sticla pentru lumanari. Spala-le si sterge-le bine cu un prosop din hartie. Mai ai nevoie de niste farfurii foarte bine curatate si ele.



Cu spray-uri de vopsea coloreaza piesele in nuante vii, apoi lasa-le sa se usuce. Incearca sa nu folosesti spray in interiorul farfuriei, pentru ca vopseaua va intra in contact cu prajiturile. Foloseste spray-ul doar pentru a orna marginile farfuriei.

Cand s-au uscat, prinde farfuriile de fundul paharului cu adeziv pentru piese ceramice. Vei obtine un inedit suport pentru fursecuri sau chiar pentru tortul aniversar.

Foto: bhg.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului