Cum sa...

#casa #amenajarea casa

Decoreaza simplu, ieftin si cu stil! Citeste articolul si afla cum!

Uneori doriti sa schimbati ceva in casa dvs., dar bugetul este scazut sau chiar inexistent. Deci, iata cateva modalitati ieftine de a va face casa uimitoare. Chiar daca modificarile sunt mici si ieftine, efectul este grozav!

Creati o galerie

Sau poate doar un semn inramat in baie sau in bucatarie. Doar scrieti ceva original, imprimati-l si inramati-l!

Faceti-va propriul numar la casa

Acest lucru este atat de usor! Aveti nevoie doar de lemn si numere de usa pe care le puteti gasi la aproape orice magazin. Si semnul dvs. de casa va arata uimitor daca ii adaugati un ghivechi cu flori ca in poze.

Organizati-va baia

Cu un pic de organizare puteti schimba definitiv infatisarea unei camere! Renuntati la lucrurile pe care nu le folositi si adaugati cateva elemente decorative. Puteti adauga niste cosuri sau borcane care sa aiba un look mai chic.

Vopsiti manerele

Alegeti un spray aramiu sau auriu pentru a da o nota usor fantezista obiectului pe care doriti sa il readuceti la viata.. Sau schimbati manerele cu pietre, scoici sau orice alte piese bune care ar face pur si simplu un bun maner.

Un zid de caramida

Un alt mod de a va imbunatati designul din acasa si de a va transforma camera este un zid de caramida. Stilul industrial este unul care se potriveste in mare parte dintre case. De ce sa nu incercati si dvs?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare