Cum sa...

# decorare pereti #video #idei design casa #idei decorare pereti #decorarea casei

Decoreaza ieftin, rapid si cu spor! VIDEO

Odata la ceva timp cu totii ne dorim sa facem o schimbare in vietile noastre. Ori ne schimbam garderoba, ori culoarea parului sau modul in care ni-l aranjam, dar ceva trebuie sa schimbam. Te-ai gandit vreodata ca poate si casa ta are nevoie de o schimbare?

In videoclipul de mai jos vei descoperii pe langa sfaturile despre cum sa iti decorezi peretii si cateva trucuri despre cum sa faci asta fara mizerie. Te-ai gandit vreodata ca poti scapa de surplusul de vopsea de pe pensula cu ajutorul unui elastic? Sau ca poti evita spalarea tavitei pentru vopsea imbracand-o in folie de plastic? Acestea si multe alte trucuri le vei descoperii in videoclipul de mai jos.

Tot in acest filmulet vei afla cum poti sa iti impodobesti peretii cu “trandafiri”, cum sa iti creezi un zid fals de caramida si numeroase alte tehnici de colorare a peretilor. De exemplu, te-ai gandit vreodata sa imbraci trafaletul intr-o bucata de material, iar apoi sa il imbibi in vopsea si sa il folosesti pe pereti? Urmareste videoclipul si vezi care este efectul creat si ce alte variante mai ai pentru a-ti infrumuseta peretii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea