Cum sa...

#amenajare casa #rafturi #biblioteca #casa

Decoreaza cu stil! Rafturi unice care iti pun biblioteca in valoare!

In ciuda aparitiei cartilor electronice, multi dintre noi inca mai pretuiesc experienta tactila de a rasfoi o carte tiparita. Iata cateva rafturi creative, care sunt locurile perfecte pentru a stoca colectiile noastre de comori literare .

1. De la sunete la litere

Daca aveti un pian vechi si nu puteti gasi nici o intrebuintare pentru acesta, iata una dintre cele mai bune idei!

2. Un raft unic

Daca admirati unul dintre super-eroi, nu ezitati sa va transformati semnul sau in propriul dvs. raft. Semnul va arata grozav pe un perete alb, si va arata si mai mare daca il lasati sa fie singurul decor in aceasta zona.

3. Arborele cunoasterii

Putem numi acest raft "copacul cunoasterii". Il puteti face cat de mare doriti si in ce forma considerati ca se va potrivi cel mai bine in camera in care-l veti pune. Nu este necesar sa-l pictati!

4. Raft sau scoica?

Daca sunteti indragostiti de mare, atunci veti adora aceasta idee! Pe Instructables.com puteti invata cum sa creati acest raft uimitor. Acolo puteti gasi tot ajutorul de care aveti nevoie (fotografii si videoclipuri).

5. Fotoliu biblioteca

Creati propriul dvs.fotoliu biblioteca! Daca sunteti tipul de persoana care iubeste sa citeasca si se bucura sa petreaca timpul singur, acest scaun este exact ceea ce aveti nevoie. Indiferent de imprejurari: fie o zi ploioasa, fie ca esti epuizat dupa o zi lunga de lucru, acest scaun sigur va va imbunatatii starea de spirit. Practic, este un vis devenit realitate pentru orice iubitor de carti!

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului