Cum sa...

#spalare vase #masina de spalat vase #masina #curatare masina de spalat vase

De ce sa investesti intr-o masina de spalat vase?

"Cine spala vasele?" este una dintre cele mai frecvente intrebari pe care le-am auzit in copilarie. Atunci puteam fugi de aceasta activitate inventand tot felul de motive insa, odata cu inaintarea in varsta, nu mai putem sa ne eschivam si va trebui sa ne conformam. Daca iti displace enorm sa speli vasele la mana, exista o alternativa - masina de spalat vase. Folosite corespunzator, acestea pot economisi timp, energie si bani.

O chiuveta pline de vase nespalate este o imagine care face pe oricine sa ofteze. Indiferent ca sunteti preocupati de mediul inconjurator, vreti sa va eficientizati timpul renuntand la acele activitati mai putin importante sau v-ati saturat sa spargeti din greseala vasele pentru ca va aluneca din maini, masinile de spalat vase va pot imbunatati calitatea vietii si va pot scapa de anumite griji.

De ce sa investesti intr-o masina de spalat vase?

Masina de spalat vase este practica

Ce poate fi mai usor decat sa pui vasele in masina de spalat si sa apesi butonul de pornire? Nu vei mai fi nevoit sa cureti vasele de resturi, sa le arunci la gunoi pentru a nu se infunda chiuveta, sa le speli si sa le stergi pentru a nu se depune praful pe ele. In plus, pielea degetelor nu se va mai increti iar unghiile nu se vor mai inmuia.

De regula, masinile de spalat incalzesc apa la o temperatura mai mare decat mainile noastre pot suporta. Prin urmare, datorita temperaturii ridicate, vasele vor fi curatate si mai eficient.

Masina de spalat vase economiseste timp

In loc sa-ti petreci timpul cu spalatul vaselor ai putea face altceva mai productiv. Oamenii dintotdeauna au cautat modalitati de a-si usura viata, iar prin utilizarea unei masini de spalat vase economisim circa 230 de ore din timpul nostru, conform unor studii din domeniu.

Masina de spalat vase este ecologica

Din grija pentru mediul inconjurator, masinile de spalat vase sunt concepute astfel incat sa foloseasca o cantitate mai redusa de electricitate si apa decat spalatul la mana. Aceasta este o veste buna deoarece facturile la intretinere vor fi mai reduse iar prin acest mic gest contribui la pastrarea unui mediu sanatos.

Masina de spalat vase Electrolux ESF8555 ROX, clasa energetica A++, este disponibila pe site-ul Bricomix.ro la un pret avantajos. Aceasta dispune o serie de programe si optiuni:

  • Program quick plus 60C;
  • Program auto flex 45-70C;
  • Program eco 50C;
  • Program intensiv 70C;
  • Program flexi wash;
  • Optiune pornire intarziata (24h);
  • Optiune tablete.

Nu trebuie sa va faceti griji in privinta spatiului deoarece are dispune de un compartiment separat pentru tacamuri si pahare – un sertar pentru tacamuri, 2 suporturi flexibile din sarma pentru pahare si 6 suporturi moi pentru pahare.

Puteti sti cu precizie cand masina va termina ciclul de spalare datorita sistemului de afisaj digital care va permite sa va organizati timpul astfel incat sa nu uitati sa le scoateti si sa le puneti la locul lor.

Se poate incadra cu usurinta in orice spatiu datorita culorilor metalizate, alcatuind un tot unitar alaturi de celelalte obiecte din bucatarie.

Puteti accesa site-ul www.bricomix.ro pentru a vizualiza ofertele cu privire la masinile de spalat vase.

CONTACT

Telefon: 0732 610 473

Email: office@bricomix.ro

Adresa: Voluntari, bdul. Eroilor, nr. 81, jud. Ilfov


Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului