Cum sa...

# utilizare pliculete ceai #pliculete ceai #ceai #curatenie casa

De ce nu este recomandat sa arunci pliculetele de ceai folosite. Ce poti face cu ele

Majoritatea persoanelor arunca pliculetele de ceai dupa folosire. Nu mai face asta. Plicutele de ceai pot fi foarte utile si dupa utilizare. Iata ce poti face cu ele:

 

Pliculetele de ceai folosite iti pot face oglinzile stralucitoare

Vrei sa ai oglinzi fara nicio urma? Pliculetele de ceai pot da stralucire acestora. Inmoaie plicurile de ceai folosite in apa calda, uda o carpa curata cu acest „ceai” si sterge oglinzile apoi uscati cu o alta carpa.

Excelent odorizant pentru frigider

Cel mai bun odorizant pentru eliminarea mirosurilor neplacute din frigider este bicarbonatul de sodiu. Daca nu ai insa acest ingredient in casa, plicurile de ceai folosite pot indeparta si ele aceste mirosuri. Asaza-le intr-un vas in spatele frigiderului si fa din ele compost dupa cateva saptamani.

Degreseaza vasele murdare

Pune vasele murdare intr-o chiuveta cu apa calda si adauga cateva plicuri de ceai folosite. Vor descompune imediat grasimea si iti vor usura munca.

Elimina mirosul neplacut al picioarelor

Plicutele de ceai negru folosite sunt un excelent remediul pentru eliminarea mirosului neplacut al picioarelor. Pune intr-un un lighean cu apa calduta 2-3 pliculete de ceai negru folosite, 2 linguri de otet si o lingura de bicarbonat de sodiu. Stai cu picioarele in acest amestec aproximativ 30 de minute. Procesul poate fi repetat zilnic. Acidul tanic din ceaiul negru creeaza un mediu ostil pentru bacterii si actioneaza ca un astringent care contracta tesutul, inclusiv glandele sudoripare.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea