Cum sa...

# efect uimitor # sare casa #sare

De ce este bine sa pui sare in jurul casei. Efectul e uimitor

Sarea este un condiment fara de care preparatele nu ar fi atat de gustoase. Pe langa asta insa, sarea are si alte utilitati, iar daca le vei pune in aplicare viata ta va fi mult mai usoara, mai ales in privinta curateniei. Iata ce poti face cu acest condiment si de ce este bine sa il presari pe langa casa:

 

Sarea are proprietati dezinfectante incredibile. Pentru a curata podelele, adauga adauga o jumatate de cana de sare in apa pe care o folosesti. Placile ceramice nu se vor mai murdari atat de repede, iar pardoselile vor fi mai stralucitoare.

Sarea alunga furnicile

Daca locuinta ta a fost invadata de furnici, presara sare la usile casei si tocurile ferestrelor. Aceasta va alunga toate insectele.

De asemenea, daca tacamaurile tale din argint nu mai au stralucirea de altadata, amesteca putina sare cu otet si freaca tacamurile cu aceasta pasta, care va dizolva petele si murdaria.

Sarea poate desfundat chiuveta

Daca s-a adunat mizerie in chiuveta si s-a infundat, sarea te poate salva de aceasta problema rapid.  Pune sare intr-o oala cu apa fierbinte si toarna in chiuveta. Sarea va topi grasimea care infunda scurgerea de la chiuveta.

Daca rufele sau covorul au fost patate cu vin sau alimente, inmoaie o carpa in apa sarata si freaca zona patata pana cand isi recapata stralucirea de odinioara.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea